22. joulukuuta 2011

Hiljaiseloa joulupuuhastelun merkeissä

Hetken aikaa blogini on ollut ihan vain hissun kissun. Joulua ollaan kovasti valmisteltu ja nyt jo aika paljon onkin jo tehtynä. Tänään illalla sitä saakin ottaa jo kinkun sulamaan,että huomenehtoolla sen saapi uuniin sitten yöksi :)
Tässä pari joulukorttia vielä jotka ovat löytäneet saajilleen perille:
Nyt vain laitan peukut ja varpaat pystyyn ja nenänkin kippuraan,että tänne Turkuunkin saataisiin aatoksi lunta. Edes ihan vähäisenkin vain.
Sitten kupponen aamukahvia hetken aikaa hiljaisuudesta nauttien,tämän jälkeen vielä tämän vuoden viimeiset leipomiset :)

4. joulukuuta 2011

Hiipivää jouluoloa ja hyvää mieltä !

Näin alkaa meidän koti täyttyä jouluisella ololla. Eteisen lasitiilien vierusta sai havuköynnösvalot rinnalleen ja joulutähti asetelmia alkaa tipahdella vähän joka puolelle.

Haluaisin myös pyytää teitä osallistumaan Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen,jota kerätään ulkona paikkakuntakohtaisesti 16-23.12 tai voit tehdä lahjoituksen netissä täällä. Itse olen osallistunut jo 12 vuoden ajan sekä raha,-että joulupaketti lahjoituksin. Tämä on lähellä sydäntäni,sillä jokainen lapsi ansaitsee hyvän joulun !!!! Joulupata .
"
Joulupadan varat jaetaan heti joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille, jotka tulevat sitä itse pyytämään tai joiden läheiset ovat toivoneet heille apua. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympäri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina.
Pelastusarmeijan sosiaalipalvelun avustustyöntekijät ovat joutuneet todistamaan erityisesti lapsiperheiden taloudellisten vaikeuksien edelleen lisääntyneen. Lisäksi pitkäaikaistyöttömyys on nykyisellään tuhansien ihmisten toimeentulon kaventajana ja se merkitsee monen kohdalla ennen pitkää myös terveys- ja mielenterveysongelmia. "

Lapsen hymy on parasta mitä joulu itsestään voi antaa.
Oikein tunnelmallista sunnuntai-iltaa ja hyvää mieltä =)

Namupusseja

Pelkistetyllä tekniikalla aikaan saatuja joulukarkkipusseja. Näitä on kiva antaa viemisiksi tai käyville vieraille näin joulun alla.
Tässä tähän asti valmiiksi saadut,vielä pitää tehdä lisääkin,että riittää varmasti =)
Etiketit on leikattu ihan tavallisesta valkoisesta 280g A4 kartongista (13,5 x 11,5 cm ja taitettu)
Reunaan kiinnitetty boordia, reunoja inkattu. Tuota hopeista tähtinauhaa,muovista,löysin joulukoristekorista Kirppis Centeristä (Manhattan). Aika haastavaa tavaraa,sillä ei meinaa millään pysyä liimalla kiinni,pitää kiinnittää vielä lisäksi glue dotseilla ja jatkossa vain käyttääkin niitä ja vallan unohtaa liiman.

Leima on Fizzy Moonin Festive Fun setistä. Se on niin lutuinen nallukka :) (onko se nallukka ?!?) Leimattu Mementon Rich cocoa sävyllä.
Kelmupussit ovat kortinsuojapusseja. Etiketti kiinnitetty pussiin kaksipuolisella teipillä jota on molemmin puolin koko pussin matkalta.

Askartelut jatkuu tunnelmallisessa hyasintin tuoksussa (ostin eilen tämän joulun ensimmäisen hyasintin-rakastan sitä tuoksua-voisin täyttää koko asunnon niillä :D ).

Vintage enkeliä ja sointuvaa muistivihkosta

Tässä kortissa on itseleimattu taustakartonki. En muista tarkkaan olisiko Inkadinkadon leima,mutta heitetään nyt villi arvaus. Muste on Distress Inkin vintage photo. Kartongin väri kerma. Ressailin reunoja.
Muutamat kultakimalteiset koristeet ja oman tuotannon ruusuja jälleen (nyt niitä tulee käytettyä,kun niitä kerrankin on) koristeltuna Diamond kimalleliimalla ja diamond dustilla.
Näihin kortteihin tulee mukaan tuunatut,pienet muistivihkoset:
Kanteen liimasin aaltopahvia. Ylhäällä on Border Punchilla leikattua boordia.Kultaiset kuviot ovat ostettu Lidlistä-eivät kuitenkaan ole noin kirkuvan kullan värisiä todellisuudessa,taitaa salama vääristää hieman väriä.
Tein myös pienen tagin jonka saa tuonne kuvan alle,mutta sitä voi myös käyttää "klemmarina" muistivihkosessa jos haluaa löytää jonkun kohdan turhaan etsimättä :

Palaan tänään vielä asiaan pienten joulusuklaa pussukoitten kera :)

3. joulukuuta 2011

Sweet Memories * Tuunattu muistivihko

Tildalla ajattelin päällystää ihan tavallisen ja aika ankeankin näköisen ruutuvihon. Heittäydyin oikein tyttömäiseksi,vaikka yleensä en perusta näin hempeän vaaleanpunaisista sävyistä,vaan sinisen eri sävyt (kuten arvata saattaa :D ) ovat ne minun juttuni. Mutta voihan tämän sitten antaa vaikka lahjaksi,jos alkaa nuo värit käydä liian ylivoimaisiksi ettei mitenkään pysty itse käyttämään :D heh
Vähän ressasin ja inkkailin leikekuvioita. Tämmöistä tällä kertaa. Nyt hoitamaan vuorostaan Avonin töitä joita onkin aika liuta,sitten illalla taas takaisin askartelun pariin taiteilemaan kymmenkunta vintage joulukorttia jotka eräs ystäväni toivoi minun tekevän. Katsotaampas kuinka käy - toivotaan,ettei kuume nouse niin kovin että taiteilen ihan mitä sattuu :D

Kuumepäivän aikaansaannokset

Eilen iski flunssa pahanen ja yö menikin sitten kuumeessa. Burana onneksi hiukan auttoi ja unet olivatkin oikein makoisat.
Nyt jatketaan kuumelääkkeen voimin ja kuuman glögin. Tällaista onnittelukorttia on pukannut tilauksesta:
Ruusut ovat omaa tuotantoa - niitä toissa viikolla väänsin yhden kokonaisen päivän kaikissa mahdollisissa eri väreissä :)