29. kesäkuuta 2013

Bend when the wind blows

Heissulivei!

Tämä kortti valmistui silppulaatikon tarvikkeista,paitsi vintagekuva,nauhat, ruusu ja prismakoriste.


Pitsi näyttää lähinnä vain punaiselta näissä kuvissa,vaikka onkin väriltään tummahkon pinkin värinen. Inhottavaa kun ei saa oikeita värejä vangituksi.


Prismakoriste heijastaa valoa kauniisti. Tämä kortti ajaa asiaansa nimipäivä korttina ja lähtee eteenpäin Pariisi diggarille :)


Tykkään kovasti tuosta ruskea ruutuisesta nauhasta,voisin laittaa sitä jokaiseen vintagekorttiin :) Onneksi ostin sitä aikoinani ison rullallisen!



Aurinko terkuin Aurinko terkuin Aurinko terkuin


25. kesäkuuta 2013

Vintage Wedding - Hääkortti

Tässä tämän kesän järjestyksessään ensimmäinen hääkortti.
Kortti menee hääparille joiden hääteemana on vintage. Sellaisissa häissä viihtyisin minäkin ;) Love it!


Tiedän ostaneeni antiikkimetallin värisiä sormuspareja aiemmin keväällä..nyt vain en yhtään tiedä mihin piiloon ne olen jemmannut. Jemman tarvii kyllä olla aikamoisen hyvä,sillä kolpannut olen kaikki mahdolliset paikat.



Piti sitten tyytyä hopean värisiin ääriviiva sormustarroihin,mitkä maalasin Artisten antique goldilla. Ei ihan tullut sellainen kuin ajattelin,mutta ei nyt auttanut.



Leimateksteinä käytin Paperinauhan iki-ihania hääteemoja.




Kukkiakaan en tällä kertaa laittanut kuin nuo kolme pientä metallisen filigree koristeympyrän päälle. Muina koristeina käytin nauhasolkia ja seam bindingiä sekä isommista helmistä tehtyä sydäntä,joka rautalankasisälmyksensä ansiosta ei taipunutkaan ihan niin hyvin kuin piti.




Siirrympä tästä takaisin työpöytäni ääreen vielä hetkeksi kun kuopuskin tuossa niin rauhallisesti autoilla leikkii,jos vaikka kerkeisi aloitella uutta korttia :)  

Halituksin Halituksin Halituksin Halituksin Halituksin

24. kesäkuuta 2013

Live what you love

Heippati taasen!

Haastoin itseni jälleen värien käytössä :) Kuin tein myös pitkästä aikaa leikkurilla kukat korttiin. Eipä tule leikkureitakaan käytettyä kovin usein. Tuolla ne kopassa vain keräävät pölyä.



Rakastan yli kaiken valmiita korttikuvia! Niitä on niin paljon valmiita kauniita kaikenlaisia.


Aika kivaa vaihtelua tulikin noista kukista. Pitää kenties joutessa tehdä muutamia varastoonkin :)



Valmistuneet hääkortitkin ovat vielä esittelemättä, mutta jospa viikolla ehtisin ne tänne laittaa. Seuraavaksi to do listalla onkin vauvaonnitteluja sekä nimppari -ja synttärikortteja.

Upeaa alkanutta viikkoa teille :)

Hymy terkuin Hymy terkuin Hymy terkuin Hymy terkuin

22. kesäkuuta 2013

3-vuotis kortti kullanmurulle


Nuorimmainen kullanmuruseni täytti tänään 3-vuotta. Äidin vauvasta on jo kasvanut iso poika :)


                                                    Onnea Christer <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3



Ja oikein ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille näin pikapostauksen merkeissä :)
Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava juhannus :)

Haliterkuin;

15. kesäkuuta 2013

Sinulle sini-oranssina Kortti jämistä vol. 2

Oikein mainiota lauantaita :) !
Ja iso lämmin kiitos kaikille kommentin jättäneille <3 Voi kuinka iloiseksi tulinkaan,niitä on niin mukava lukea! Kiitos vaivannnäöstä,olette ihania!

Tässäkin kortissa,kuten edellisen postauksenkin kortissa,kaikki paperit ovat silppulootasta.
Eivät paljoa näykään kun koristelin niin kovasti.    (hups =) )
Haastoin itseni pois mukavuusalueelta värien suhteen - oranssi- ja voin kertoa,
ettei omaan makuun kyllä istu yhtään.
Jotain on liikaa tai liian vähän. Luultavasti jälkimmäinen :D :D



Kaunista koristepitsiä - ostaisin heti valkoisena jos vain jostain löytäisin. Kaivelin tähän myös valmiiksi stanssattuja juttuja varastoistani,siitä tämä oranssi saikin kaverikseen sinisen värin.


Ensin oli kauheat helteet ja nyt mä jo kaivoin villasukat jalkaani. Aikamoisen kylmä on ollut viimeisen pari päivää, hrrr!!
Eilen oltiin poikien kanssa kauppareissun jälkeen kuin suihkusta tulleita kun kotiin reippailtiin. Koko päivän satoi vettä.
Toivotaan nyt ainakin juhannukseksi lämpimämpää keliä.

Viikonlopun iloisia jatkoja toivottelee;


13. kesäkuuta 2013

Kortti jämistä vol. 1

Heipsan!
Eilen siivosin ns. silppulaatikkoni. Oli pakko,sillä se pursui yli äyräittensä eikä enää suostunut menemään kiinni. Yli puolet heitin suosiolla roskiin että saisin jotain rotia tilanteeseen. Koko ajanhan sitä tulee kuitenkin lisää.
Päätin,että nyt aion tehdä ainakin kortin,ehkä kaksikin korttia kuussa silppulaatikon papereista sekä muista nk.jämistä,koristeista jotka yksinään pyörii, eikä oikein meinaa kelvata mihinkään. Mukana tietty myös sopivasti niitä "lemppari"koristeitakin.

Ekaksi tein nimpparionnittelukortin. Kaikki paperit jämiä. Tein koristeeksi tuommoset perhospyörylät joihin laitoin glossya.


Vähän erilainen "kakkupaperikin" löytyy, virkattu. Jostain se tuli tosi kauan aikaa sitten kaupanpäällisinä. Stanssattu kyyhkynenkin/pääskynen-mikä lie mahtui liihottelemaan,en ole aikoihin kyseistä stanssia käyttänytkään.


Vaaleanpunaista helminauhaa, isoja puolihelmiä. kirkas korkokenkä koriste - koskaan niitäkään vielä käyttänyt - sekä ihanat gardenia kukat mitkä ovat ruusujen ohella lemppareitani näin korteissa.
Pari pienempää kukkaa ja turkoosi sydänkoristeneula. Leimateksti Finnstamperin. Korttikuva on Reprintin. Onhan ?!?!? =)


Mitenkäs teillä? Tuleeko käytettyä paljon silppupapereita?

Haliterkuin;

10. kesäkuuta 2013

Tyttö,meri ja kilpikonna

Heippati Hei!
Samoilla Nelliessin vintagekuvilla jatketaan- toivottavasti ette ole jo ihan ähkyjä niistä =) Minä en nimittäin ole, mutta lupaan jo pian vähän jotain muutakin kuin näitä =)




Vaaleansinistä,turkoosia ja vaaleita sävyjä. Ja heti alkaa tehdä mieli kahlaamaan merenrantaan.


Siinä se suloinen kilppari mennä tepastaa. Melkein jäi koristeiden alla piiloon.



Tässä sitten "koristeköynnöstä" mistä löytyykin kaikenlaista. Noita pieniä satiiniruusuja mulla on ollut iät ja ajat ja aina ne ovat jääneet pyörimään kukkakoppien pohjille. Päätin kuitenkin jo hetken aikaa sitten että ne käytän pois. Niitä löytyy myös edellisen postaukseni kortista,tosin vain eri värissä.


Löytyy turkooseja gardenioita, valkoiseksi maalattuja puukuvio kuppikakkuja, tähtimäinen satiinikukka missä helmi keskellä,sekä väreihin sopiva sudenkorentohaaraniitti.



Aurinkoisia kesäpäiviä toivottelee myös tämä kortti. Happiness ja smile tarrat ovat kohokuviotarroja,teksti siis koholla.


Stanssasin kuvan kulmiin kulmakoristeet. Vaikka niitä stansseja on jos jonkinmoista,niin on se vaan kumma,ettei mun tule niitä juurikaan käytettyä. Onkohan BigShot jotenkin hankalasti saatavilla,sillä sijaitsee hyllyllä työpöytäni vieressä,ja se pitäisi sieltä aina nostaa. Ehkä mun täytyisi hommata sille joku ihan oma pikkupöytä jonka äärellä voisi sitten stanssailla. En tiiä,jotain tarvii kehittää ;)



Lisäksi seam binding-nauhaa,tällekin puolelle sudenkorento ja harsokangastakin tässä käytin. Sudin myös valkoista vähän sinne ja tänne kuten huomata voitte :) Niin juu,ja perhoset ovat leikattu Maja Designin papruarkista.


Auringonpaistetta pilven raoista ja ihanaa ihanaa syreenien tuoksua! (mun lempituoksu näin kesäisin ehdottomasti !!!!!!! )

Haliterkuin;



7. kesäkuuta 2013

Wild Orchid Challenges - Lots of Layers



Hello! Attending Wild Orchid challenge for the first time with this card. Lots of layers of the card should be found.



Osallistun siis ensimmäistä kertaa Wild Orchidin hassteeseen jossa pyydettiin paljon kerroksia. Parhaani tein :)



Tämä kortti lähtee myös matkaan kesätervehdyksenä.




Tähän tulikin ihanat värit,ainakin itse pidän hirmuisesti!



Tylsistymiseen asti jaksan hehkuttaa näitä hurmaavia korttikuvia <3 :)




Ihanat perjantai-illat kaikille,mä tästä lähden iltapalan tekoon.


6. kesäkuuta 2013

Rouheaa röpelöä


Ensin alkuun haluan kiittää sivullani kävijöitä - vaikka kommentteja ei ole jätetty,kertoo tilastot kuitenkin että joku minunkin korttejani käy kurkistamassa. Kiitokset siis teille :)
Hetken mielijohteesta tuli inspis tehdä ns. rouhea kortti. Tykästyinkin kovasti itse =) Mulla ei sitä paperinreunojen vanhentajaa ole,mutta sakset ajoivat kyllä ihan kunnialla tehtävänsä. Kovasti vaan paperipöly meni henkeen ja nenää kutisi kauan kortin teon jälkeen =) Tähän ei varmaan mitään poppaskonstia ole.


Leimakuva on Artemion leimasinsetillä leimattu,aika kaunis - itseeni kun iskee nuo tekstit ja kellot ja muut "postileimat"


Muhkeutta koetin tähänkin saada.


Hääkortteja pitäisi alkaa tehdä, mutta mieli hautoo ihan muunlaisia kortteja =) Voi olla,että hääkorttien valmistus on tänä vuonna hirmuista pakkopullaa.


Jokapuolella muualla sitä kuuluu ukkostavan,vaan eipä ole vielä tänne meille kuulunut.

Hyvää lomapäivää niille joilla loma on ja jaksamista niille joilla ei vielä ole!

Terkuin;


4. kesäkuuta 2013

Suloisuutta rannalla


Huh hei ja hellettä piisaa!
Suloiset lapsukaiset rannalla toivottelevat aurinkoisia kesäpäiviä. Kumpa pääsisi itsekin piakkoin köllöttelemään biitsille.

Mintun ja valkoisen sävyissä kortti tällä kertaa.


Näitä tämmöisiä kesäisiä kortteja ajattelin tässä jokusen ennättää tehdä ja lähettää sitten tärkeimmille ihmisille juhannus tervehdyksenä.



Pianhan se juhannus kolkuttelee jo ovella ja nuorimmainen täyttää juhannuspäivänä 3-vuotta <3 joten synttärikutsukortitkin pitäisi saada vielä aikaiseksi. Onneksi on inspiraatio päällä toistaiseksi.

                            Näihin rantsufiiliksiin toivotan heipat ja mukavat hetket!