11. joulukuuta 2013

Lahjussatsi

Heippati Hei!
Muutama päivä on hiljaiseloa pidellyt - meillä sairastetaan jälleen! Tällä kertaa vesirokkoa. Voitte varmaan uskoa,että alkaa oikeasti nää taudit tälle vuodelle riittämään! Koko syksy oltu vuoronperään/yhtä aikaa sairaana. Onneksi yksi blogiystävä lohdutteli että älä välitä,niin ollaan heilläkin kokoajan kipeänä.Seuraava lahjussatsi lähtee tänä iltana nuorimmaisen joulujuhlaan lahjuksina tarhatädeille. Toivottavasti vain sinne asti päästään,sillä nuorimmainenkin juuri vasta parani korvatulehduksesta (hänellä kun tuo lääkkeiden ottaminen ei oikein tahdo sujua) ja nyt on pidellyt pientä lämpöä. Vesirokon näppyjä hänellä ei vielä ole ilmaantunut, mutta meidän tuurilla hän sairastaa sitten jouluaaton :( Laitan tähän nyt pari boxia joita en ole vielä julkaissut ja jotka tuossa satsissa ovat mukana. Aikalailla samantapaisia ovat, sillä kun näitä tahkoo monia peräkanaa,alkaa aivot lyödä tyhjää - mulla ainakin :D :D 


Nopsasti väsäsin "paketteihin" vielä pakettikortit:Tämmöistä täällä, mitenkäs teillä :) ?? Viime yön aikana lähti kaikki valkea maasta pois kun vettä satoi - täytyy toivoa,ettei joulu olisi musta.

Tässä vielä minun iso-pieni rakas mussukka potilaani. Toisaalta, onneksi vesirokko iski nyt,johan sitä ilman 11 vuotta säilyttiin.Selkä ja massu ovat ihan kauheassa kunnossa,mutta en niitä nyt tänne sentään viitsinyt alkaa kuvata. Mutta onneksi on Poxclinit ja antihistamiinit hieman lievittämässä oireita.


Iloista viikon jatkoa teille - palaan taas asiaan kunhan aika suo :) 
Haliterkuin:


8 kommenttia:

 1. Pikaista toipumista sinne.
  Ihania töitä olet taas tehnyt ja aivan ihanilla väreillä.

  VastaaPoista
 2. paranemisia sinne ♡ ja kaikkea ihanaa olet jaksanu väsätä..:)!! mä en kertakaikkiaan hallinnut tollaisia kortteja missä on sisällä tuo poksi..

  VastaaPoista
 3. Heippis! Piti ihan tulla kyselemään, että onko siellä suunnalla teillä kaikki hyvin, kun on ollut niin hiljaista? <3 Ja lisäksi halusin toivottaa ihanaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia joulupussukoita! Ja suloisia kortteja!
  Nauti arjen lomassa joulun odotuksesta!
  Paranemisia myös muille!
  Lähetän korillisen lämpöä täältä etelän oliivipuun katveesta!

  VastaaPoista
 5. Täällä vielä joulua valmistellaan, mutta tulin silti sinullekin viestin tuomaan.
  Olen poistamassa Inspishaasteen omaa blogia, sillä haastehan muutti minun blogiini kokonaan. blogissani on myös muita haasteita ja arvontoja toisinaan, joten toivon sinun tulevan mukaan.
  Tässä osoite, niin löydät perille. Blogin nimen alapuolella on alaotsikot, joiden takaa löytyy kaikkea kivaa. :)
  tervetuloa!
  http://somanyinspiration.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Pitää kyllä ihailla sinua kun jaksat tehdä toinen toistaan kauniinpia ja suuritöisiä juttuja, suklaakortteja ja kaikenlaisia paketteja ja pussukoita ja tgeja,,,
  Kauniita, hyvin tehtyjä, tasapainoisia.
  ...ja kyllä ne tauditkin jossain vaiheessa väsyvät... toivottavasti ja muuttavat kauas pois :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3