14. lokakuuta 2011

Puna-Valkoista Inspiroitumista :)

 Tänään ehdin luppoajalla selata Taika-lehden lävitse ja inspiroiduin heti:
 Näistä ihanan herkullisen näköisistä pipareista. Hivelee silmää oikein reippaasti :)
 Samalla värimaailmalla ajattelin sitten toteuttaa yhden joulukortin taas.
 Valitettavasti vain kamerassa tai kuvaajassa (epäilen pahasti jälkimmäistä :D ) on jotain vialla kun ei näistä meinaa selkoa saada. Pitää siis perehtyä tähänkin.Ongelmana on myös valo- keinovalossa kun mikään ei kortissa näy kun taas päivänvalossa tulee korteista jotenkin sinertäviä ja hailakkaamman sävyisiä. Taikka sitten se on vain tuo kamera :D (samsung ST70,muilla myös ongelmia ? )
 Korttiin käytetty Hänglarin leimasinta,sydän koetettu jäljentää piirtämällä jonka jälkeen se kopioitu kopiokoneella. Tehoste-aineena snow-texiä ja twinkletsiä. Taustapaperi on We R Memory Keepersin White Out collectionista,siis skräppipaperista. Pyöreää kakkupaperia,tai paketissa luki kylläkin lasinaluspaperi,kun niitä täältä Turun Muovitukusta ostin. Rusettia löytyy sekä Tiimarista ostetuista isommista hedekimpuista irrotettuja heteitä. Ihanaiset confetti lumihiutaleet ovat Paperinauhasta(minun vakkariputiikki netistä ostettaessa)
Sydämestä sekä leimakuvasta löytyy vielä Sticklessin Star Dustia (lemppari tämäkin).Kauniit pikkuiset burgundin punaiset paperiruusut ovat Klemmarikellarista.Siinäpä se sitten :) Nyt taidan mennä laittamaan villasukat jalkaan ja keittämään kupposen teetä ja ... luulempa että perjantai-illan ratoksi teen vielä ainakin yhden kortin..iltahan on vasta nuori ;o) ja aamulla saa nukkua pitkään, kun tuo meidän nuorimmainenkin (1v 4kk) on alkanut kuorsata jopa aamu kasiin tai ysiin,wau :D Ihanaista ja tunnelmallista iltaa kaikille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3