3. marraskuuta 2011

Läpijuoksu Tiimarissa ja Muovitukussa

Kauhealla hopulla rynnistin Tiimarin läpi kun mukana sattui olemaan nuorimmainen (1v5kk) joka ei liiemmin ole innostunut äiteen shoppailureissuista :D Jotain kuitenkin tarttui matkaan,eli ei ihan turha läpijuoksu ollut. Poistopisteestä rohmusin kaikki nuo punaiset kukkarasiat jotka vain satuin näkemään. Kiitokset Länsi-Keskuksen Tiimarin väelle - siellä ollaan aina niin aurinkoisia ja ystävällisiä,että sinne on ilo mennä.

Isoja hedekinppuja löysin myös ja tuollaisia kivoja "oksia" joissa parit valkoiset kulkuset ja helmiäis pallukat. Kimalleliima on vakioostos joka Tiimari reissulla - eipä pääse loppumaan ihan äkkiä :D

Sitten kipaisin Turun Muovitukussa. Siis käykää ihmeessä siellä jos ette ole käyneet! Sieltä täydennän kakkupaperi varastojani . Sieltä löytyy jos vaikka mitä askartelutuotteista sisustustuotteisiin. Sekä kauniit joulusesongitkin siellä on!
Vähän isompaa & pienempää kakkupaperia. Tuo rautalankahässäkän näköinen on sellainen Christmas Decoren timangi laatta. Eipä saanut vangittua oikein kuvaan,jospa sitten jossain tulevassa kortissa välkkyisi paremmin :) Tässä tuo nyt näyttääpi kyllä teräsvillalta :D heh


Eikä parane unohtaa Kotivinkin Joulu lehteä,joka jo luukusta tupsahti toissapäivänä,mutta jota en ole ehtinyt vielä edes avata. Saa nyt kutkutella hetken aikaa vielä ja odottaa lukemista. Mutta ensin kyllä otan kupposen vaniljateetä ja istahdan viltin alle sohvalle enkä tee muutamaan minuuttiin mitään. En yhtikäs mitään =) Ai-jai, se vasta on nautinto!

Sitten vielä kynttilät palamaan sohvapöydälle, niin ei muuta voisi toivoa tältä ihanaiselta marraskuiselta torstai-illalta :o)  Tunnelmallista iltaa kaikille !

2 kommenttia:

  1. Moikka ja kiitokset, kun kävit blogissani :) Tulin heti vastavierailulle, olet kyllä tehnyt TOSI upeita kortteja. Tulen toistekin!

    VastaaPoista
  2. MOi, kiitosta kun liityit lukijakseni. Kivan näköisiä löytöjä Tiimarista. 8)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3