2. marraskuuta 2011

Mikä lie Lumipipari villitys iski

Tässä muutamia joulukortteja lumipipari teemalla

 Pipereita raapustin ja leikkelin kauhean kasan. (mulla kun ei Big Shottia ole,eikä muitakaan leikkureita.Isännälle olen kyllä aika suoraan vihjannut mitä oletan pukin pussista löytyvän :D )  Sitten koristelin ne snow-texillä ja kaikilla mahdollisilla kimalteilla joita askartelupisteestäni löysin. (twinklets,diamond dust, samettihile, iirisvalkoiset irtohileet)
 Käsittelen korttien reunat myös lumitehosteaineella. Ylimmäisessä kuvassa on valkoista pearl makeria mukana ja taustapaperi on Tildan Christmas House paper padista. Pitsinauha on myös Tildan, jota olen hamstrannut varastoon Käsityökorista,sillä rakastuin siihen,enkä ole muita pitsejä käyttänytkään..saattaisi olla aika..ihan vaihtelun vuoksikin :)
 Joulu kuulostaa kulkuselta..joulu tuntuu pumpulilta... -Kaarina Helakisa-
 Tämä ihanaisen,kultaisen välkkyvä taustapaperi on Forever Friendsin Cosy Christmas paperikosta,samoin tuo piparin alla oleva pohja on leikattu samaisesta lehtiöstä. Reunoissa card candyt ja siinä se. Tämä ehkä hitusen elegantimpi joulukortti.
Ja sitten itse Forever Friendsin nallukka siinä hangessa hytisemässä =) Paperit samaisesta Cosy Christmasista. Somisteena muutamat kelta-kullan sävyiset akryylitimangit.
Sopii varautua vielä näihin lumisiin rouskuti herkkuihin,sillä kuten sanoin, aikamoisen pinon pipareita väkersin :)
Näistä voisi saada aikaan jopa parit tagit ... ken tietää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3