5. marraskuuta 2011

Pyhäinpäivän iltaa

Marraskuisen viileän illan piristeeksi tein pienen kakun suklaakuorrutteella. Suklaasta löytyy Susu-paloja sekä Tuplasuklaata,nam ;) Eilen löysin lähikaupasta nuo aivan ihanat,tummanpuhuvat krysanteemit. Niin kovin pidän niistä,ne säilyvätkin kauan.Ruusut saan teilattua jostain syystä hetimmiten,ei edes kahta päivää säily kukoistuksessaan :D Ja entäpä sitten kynttilät näin syksyllä ja talvella. Minä aloitan niiden kärventämisen heti kun vähänkin alkaa hämärtää ja polttelen niitä mieluusti pitkälle kevääseen. Tässäpä hieman tämän illan tunnelmaa,vaikkei nyt ihan kortteihin liitykään :)
Ohhoh..ompas pimeä kuva ... vähän niinkuin ottajansakin :D :D Vielä pitää laittaa kuvaa kukista paremmassa valossa-on ne niin kauniita.

Pitää vielä mainita kun lörpöttelyn makuun pääsin,että eilen yöllä tein tilauksen Käsityökoriin. Tässä menee nyt nämä pari päivää kärvistellessä ja odotellessa tiistaita josko paketti silloin jo olisi haettavissa lähetystunnuksen turvin. Käykäähän shoppaamassa :)
Nyt miellyttävää pyhäinpäivän iltaa,siis suomalaista Halloween iltaa.. pitää toivoa,että olen itse sen verran pelottava,että ainakin karmeimmat kummitukset ja otukset eivät uskalla tulla ihan likelle :D :D

1 kommentti:

  1. Ihania herkkuja -
    ja lisää olisi luvassa jos lähetät osoitteesi -
    olet se 300.s lukija, onnea ja tervetuloa;-))m

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3