29. marraskuuta 2011

Tuunattuja sipsipurnukoita

Ette usko,miten täynnä mun kaappini on tyhjiä pringles purkkeja :D Niitä kun oon keränny kesästä asti ihan tätä tarkoitusta varten.
Näihin kätken sitten joulunamuset. Toivon,että tämä on herkkusuille kivempi suklaasäilö kuin iänikuinen juhlapöydän konvehtirasia :)
Vähän hankalahkoa näitä oli kuvata mitenkään järkevästi.
Päällystin purkin ekopaperilla johon leimailin isompaa ja pienempää lumihiutale kuviota mementon cocoa richillä.Sitten vielä liimailin jokusen hiutale confetinkin tehosteeksi. Paperin kiinnitin kaksipuolisella teipillä.
Valkoinen pitsinauha on Tildan. Tyttö on Hänglarin.
Tuossa keskimmäisessä näkyy vähän erilaisempaa puuvillanauhaa jota saa Käsityökorista.
En tämän enempää alkanut taiteilemaan,sillä joudun tekemään näitä miltei kaksi tusinaa ja vaikka koetin pitää tuunaamisen yksinkertaisena,niin kyllä sitä aikaa vain uppoaa näihinkin =)


Punaiset,ihanat kukat ovat Paperinauhasta (you do) ja pikkuriikkiset burgundinpunaiset ruusut ovat Klemmarikellarista. Tekstit olen saanut valmiiksi leimattuina. Kannen reunoille dippailin vielä Star Dustia ja Twinkletsiä. Tässä ei paljoa kimaltelu näy tosin :(
Nämä saavat nyt kelvata tänä jouluna :D ehkä sitten ensi vuonna hohdokkaampia.
Sitten olisi vuorossa Höyhensaaret - kello on jo taas vaikka mitä ja minä se vaan kukun täällä vaikka olisi jo pitänyt kuorsata monen monta tuntia.
Energistä ja luovaa alkuviikkoa !

2 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3