26. marraskuuta 2011

Winter Wonderland

Ihanaa aurinkoista lauantaita.Komea marraskuinen päivä (mitä nyt tukka irtoo kun nenänsä ulos laittaa,niin kovin myrskyää). Kyllä se aurinko on vaan aikamoinen energiapommi ;)
Tässä suloisen Tatty Teddy tilauksen tuotantoa:
Huonosti tuli kukka esille,mutta se on vanhan kirjan sivusta tehty ruusu.

Korttien paperit ovat siis Me to Youn winter wonderlandista. Kauniita ja sävyltään vähän erilaisia kuin jouluiset paperit yleensä.

Samalla kaavalla tehtyjä,vähän vain eroa koristeissa.

Ihan oli pakko laittaa parit kulkusetkin,helisee kivasti.

Nauhat ovat myös Me to You:n. Innostuin laittamaan näihin tuon Hyvää Joulua tekstin lisäksi muitakin ääriviivatarra tehosteita. Kuten tuossa yläkuvassa nuo rinkulat.
Vahvistin papereita vielä kartongilla,sai jykevämmän tuntuiset kortit.Samoin tein Tatty kuvillekin. Kortin / paperin reunat olen sipaissut musteella /ja-tai raaputtanut. Tämä haarukkarusetti on kenties vanha juttu jo,mutta näihin kortteihin tein sellaisia ensi kertaa.Aika näppärää.
Sitten olisikin vuorossa Pringles purkkien tuunausta ja illemmalla leivotaan esikoisen kanssa tämän joulun ensimmäiset piparit.
Eilen postiluukusta kolahti Talo&Koti lehti - niin paljon ihania ja kauniita joulukoteja,että en voinut itselleni mitään.. pakko oli olohuoneeseen laittaa valkoinen joulutähti asetelma sekä pieni kuusipuu. Kenties saan niistäkin kuvaa tänne ;)

4 kommenttia:

 1. Mielettömän upeita joulu kortteja!
  Liityin lukijaksi / seuraajaksi:)

  Mukavaa viikonloppua ja rauhaisaa joulun odotusta ♥

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita. Ihanat paperit ja suloiset kuvat. Hienoja kirjansivukukkia.

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle ja voi mitä ihanuuksia sinun blogistasi löytyykään! :) :)

  VastaaPoista
 4. voi kun ihanat nää nallukat <3 !! :) ihastuin nyt oikein surffaamaan ajatuksella blogiasi, eikä mikään virhe ollut ollenkaan.. :) ihania kortteja ja mukavia vinkkejä, joita saatan joskus osata käyttääkkin :) Mukavaa alkavaa viikonloppua :)!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3