4. joulukuuta 2011

Hiipivää jouluoloa ja hyvää mieltä !

Näin alkaa meidän koti täyttyä jouluisella ololla. Eteisen lasitiilien vierusta sai havuköynnösvalot rinnalleen ja joulutähti asetelmia alkaa tipahdella vähän joka puolelle.

Haluaisin myös pyytää teitä osallistumaan Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen,jota kerätään ulkona paikkakuntakohtaisesti 16-23.12 tai voit tehdä lahjoituksen netissä täällä. Itse olen osallistunut jo 12 vuoden ajan sekä raha,-että joulupaketti lahjoituksin. Tämä on lähellä sydäntäni,sillä jokainen lapsi ansaitsee hyvän joulun !!!! Joulupata .
"
Joulupadan varat jaetaan heti joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille, jotka tulevat sitä itse pyytämään tai joiden läheiset ovat toivoneet heille apua. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympäri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina.
Pelastusarmeijan sosiaalipalvelun avustustyöntekijät ovat joutuneet todistamaan erityisesti lapsiperheiden taloudellisten vaikeuksien edelleen lisääntyneen. Lisäksi pitkäaikaistyöttömyys on nykyisellään tuhansien ihmisten toimeentulon kaventajana ja se merkitsee monen kohdalla ennen pitkää myös terveys- ja mielenterveysongelmia. "

Lapsen hymy on parasta mitä joulu itsestään voi antaa.
Oikein tunnelmallista sunnuntai-iltaa ja hyvää mieltä =)

2 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3