28. tammikuuta 2012

Valmiiden korttien säilytysvinkkejä ??

Ideoitanne kaivataan lukijat rakkaat - miten, missä te säilytätte valmiita korttejanne? Olemme tehneet pientä remonttia koko kotiimme ja ensi viikolla olisi vuorossa sitten makuuhuone,jossa askartelupisteeni sijaitsee.
Ihan kivoja Ikean Expedit hyllyjä olen löytänyt,jotka tulevat olemaan askartelupöytäni yläpuolella.
Mutta asiaan...itselläni ongelmia tuottaa korttien säilytys sillä niitä on VALTAVASTI. Ja vähän joka puolella. Olisi mukavaa jos ne olisivat samassa paikassa kaikki. Ehkä kuitenkin lajiteltuna joulu,ystävänpäivä,pääsiäinen,juhannus,onnittelu,kaste jne...
Olisin hirmu kiitollinen jos kertoisitte omat vinkkinne ja ideanne ja kokemuksenne. Linkkejäkin vastaanotan mielelläni,sillä rakastan katsella toisten kauniita askartelutiloja.
Tässä taannoin H&M:ltä tilasin tyynyliinoja ja nehän toimitettiin kätevässä uudelleen suljettavassa,kestävää,paksuhkoa muovia olevassa taskussa. (jossa on vieläpä reiät vasemmassa pitkässä sivussa)
Ajattelin heti ne hyötykäyttää. Ja justiinsa kompakti se näille A4 korttikuville onkin.
    Iloista lauantai-illan jatkoa =)   Vinkkejänne odottaen =)
                                ---- Lauski ----

8 kommenttia:

 1. Korttien säilytykseen olen hankkinut Ikeasta sellaisia pahvisia cd:n säilytyslaatikoita http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00115459/. Normikokoiset neliökortit mahtuvat niihin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaivannäöstäsi =) Hyvä idea! Pitääkin ensi viikon Ikea-reissulla napata muutama matkaan ;)

   Poista
 2. Minä säilytän korttejani pahvisissa kodin laatikoissa. Niihin mahtuu kahteen riviin iso kasa neliökortteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta :) Tämä taitaa olla myös minulle se oikea ratkaisu,sillä pienempiä laatikoita tulisi tuhoton määrä :D

   Poista
 3. Minulla on askartelunurkkauksessani sellainen iso,seisova,pyörivä, metallinen korttiteline,jollaisia on kaupoissakin.Siihen mahtuu tosi paljon kortteja ja pysyvät siisteinä.Ostin omani kirpputorilta muutamalla kympillä ja olen ollut tosi tyytyväinen.Aina näkee myös helposti millaisia kortteja on varastossa.Suosittelen,jos vain on paikka,missä teline saa olla aina esillä.Siitä on vieraidenkin helppo tehdä heräteostoja;)
  Liityin lukijaksesi.Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos liittymisestä ja tervetuloa! Wau,sellainen olisikin komia.. mistähän sellaisen mahtaisi saada.. Itse kun olen sellainen pakko-saada-heti ihminen =) Tarvitsee mainita asiasta kaikille kirppareita kiertäville. Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Atk-pöydän päällä minulla on villakeijusta ostettu korttiteline ( blogissa korttimessu aiheessa kuva), muuten on kortit muistaakseni lidlistä ostetuissa romppukoteloille tarkoitetuissa laatikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulis myös sinulle - en jostain syystä pääse blogiasi katsomaan. Onkohan Bloggerissa jtn ongelmia..pitänee koettaa joku toinen kerta uudestaan. Harmin paikka =(

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3