28. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Huh sentään - nyt olisi influenssa sekä mahatauti päihitetty,melkein. Nuorimmaisemme vielä tuon jälkimmäisen kanssa taistelee. On kyllä ollut mielenkiintoinen alkuvuosi.. ollaan oltu kipeänä melkein koko aika. Josko se tästä. Ainakin niin ihana keväinen aurinko on jo parina päivänä paistanut,että se saa väkisinkin mielen iloiseksi ja alkaa kevät fiilis kutkutella. Ja mikä todella ihanaa on se,että viimeinkin..viimeinkin on askartelupisteeni valmis. Helpotuksen huokaus :) Pientä säätöä se vielä vaatii,tietenkin. Kuvia laitan vähän myöhemmin.

Laiskasti ei olla oltu kipeinäkään. Äitee tilaili pääsiäiskortteja. Tässä niistä nyt muutama :)
Taustaksi laitoin tylsästi yksiväristä kartonkia. Leima on Swiss Pixiesin Spring Birgitta.
Tein toisen samanmoisen,vähän käänsin vain värejä:

Seuraava kortti taasen on tehty Swissin Liesel and her wheelbarrow leimakuvalla. Väritykset ihan vain puuväreillä. Taustapaprut ovat BG:n Green At Heart paperikosta. Tuossa kärryssä oleva porkkana on purettu 3d-tarrasta :) PM:n puolihelmiä löytyy ja pikkuruusuja. Kasattu kukka on PM:n E Line Bright. Nuo ihanan pikkiriikkiset oranssit haaraniitit purin myös samaisesta tarrasta kuin porkkanan. Teksti on väritetty ja on tummanvihreä,vaikka näyttää mustalta .

Toivotan oikein kaunista päivää :) Ikinä ei tiedä,mitä kaikkea ihanaa juuri tänään tapahtuu!                            ----Lauski----

1 kommentti:

  1. Ihanan keväisiä kortteja! Kohtahan se pääsiäinen sieltä tulla tupsahtaa. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3