4. huhtikuuta 2012

Epäpätevät pääsiäiskortitko & ostoksia

Muutama päivä mennyt ihan muissa maailmoissa taas jonkun flunssapöpön kourissa. Alkaa jo pikku hiljaa riittämään kun koko tämä vuosi sairastettu. Toivottavasti ei kesäkin ole tällainen,sniisks.

Oon vähän aikaani jäljessä,kun tämä Lauran korttihaasteen #27 palkinto saapui jo aikapäiviä sitten. Onnetar suosi kerran minuakin,hiphei :)
Tällaisen ihanuus paketin sain:


Niin kauniita papereita tuossa paperikossa. Ja saimpa tuon todella ihanan Lauran tekemän perhoskortinkin,mitä hänen blogissaan ihastelin taannoin.
En tiedä,ovatko muut julkaisseet näitä onnettaren suomia palkintoja. Minä kilttinä tyttönä (:D) kysyin Lauralta luvan julkaisemiseen.

En ole ennen oikein uskaltautunut käyttämään korteissani violetteja/liloja sävyjä. Mikälie nössöily on päällensä aina silloin iskenyt. Mutta tästä paperikosta innostuneena sain päähänpiston,että kun mulla tulee jo puput ja tiput korvista pihalle,niin aiheutampas tänä vuonna onnekkaille (?) pääsiäiskorttini saajille pään raapimista kun teenkin ihan epäsopivat kortit.
Löytyyhän näistä sentään höyhen :D :D
Ja kertaheitolla mä tykästyin tähän muffari/vuokaleivos leimasimeen. Sain hyvän syyn nyt viimeinkin myös alkaa käyttämään Papermanian little cake shop-paperikkoa,joka lojunut jo varmaan reilut puoli vuotta koskemattomana :D hups!
Mutta tämmösiä pääsiäiskortteja lähti matkaan:
Itselle ei ole vielä tipahdellut kuin niitä perinteisiä pääsiäiskortteja luukusta. Jänskällä oottelen josko joku muukin olisi uskaltautunut olemaan "hessahtanut" :D .

Terveisiä myös viikonlopun Turun Kädentaitomessuilta. Ai että,oli kyllä kaikenlaista taitajaa. Oli ilo olla katselemassa. Eniten mä taisin silti tiirailla haukan lailla kaikki mahdolliset askartelutarvikekojut.
Shoppailuja tein sitten Sinellin,Angela Productionin,Näpsäkän ja Lumikellojen pisteissä.
Tähän pitänee sitten sanoa vielä,että erään askartelukojun myyntiherralla taisi olla huono päivä kun kyselin että löytyisikö Mementon musteita,niin siihempä tämä miekkonen tiuskaisemaan että mitähän varten sen pitää mementoa olla.  Siis... ???????!!!!!!   Empä ole kyseisestä putiikista -netistäkään- kuunaan ostanut,enkä osta.  Itsekin asiakaspalvelualalla olleena pistää tuommoset naama nurinpäin olevat myyjät niin pannuun.

Kauniin keväisiä nuo Angelan perhoset =)

Nämä sitten tulivat Villakeijusta. Heiltä tulee kyllä lähetys ihan hirmu nopsasti jopa kakkosluokassa :D Ei kauaa ehdi pakettia oottelemaan. Ihanaa!!


Kiitokset vain salamatoimituksesta =) Tosin nuo kuvassa näkyvät puolihelmet ovat Huutonetistä.

Loppuilta meneekin tehdessä pieniä karkkirasioita,jotka esikoinen vie koulukavereilleen syntymäpäiviensä kunniaksi. Huominen ja perjantai menee sitten valmistellessa lauantaisia juhlia täällä kotona. Kerranhan vain sitä 10 vuotta täyttää.
Muistelin tässä juuri elämääni kymmenvuotiaana =D Jännä,miten joitakin asioita muistaa todella tarkasti. Kahdenkymmenen vuoden takaa. Hulvatonta :D

*Muistakaa pienen pieni  arvontani,edellisessä postauksessa.  Aikaa osallistua 8.4 klo 24:n saakka. *

Halituksin;


3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet taas tehnyt ja ihania ostoksia.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Hauskan erilainen idea noissa pääsiäiskorteissasi :)
  Tänä vuonna itsellä oli vakaa aikomus tehdä pääsiäiskortteja mutta lasten sairastelu veikin ajan tehokkaasti :( Kuten myös käynnin Kädentaitomessuilla... Toisaalta parempi kukkarolle ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että olet vihdoinkin "uskaltanut" tehdä violetista kortteja tai niiden sävyisiä. Ovat kyllä oikein hienot nämä,toivottasti saajatkin piti.Tiedän hyvin tuon tunteen kun ei vain jostain väristä esim pidä niin koita siinä sitten tehdä korttia ;)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3