14. heinäkuuta 2012

Arkkikaupan Haaste # 30

Heissan ihanaiset!
Minä tässä ihmettelen minne se kesä katosi.. niin oli aamusella kirpeä ilma ihankuin syksy olisi tullut yhdessä yössä. Vaikka ei mitään valittamista-syksy on minulle se mieluisin vuodenaika. Useimmat heräilee kevään kynnyksellä eloon, minä virkistyn syyskuun koittaessa :)

Arkkikaupan kolmannessakymmenennessä haasteessa sanottiin että pitsi.
Minä tein kortin jossa ehkä on tai sitten ei ole pitsiä :D Katsokaas kun mahdetaanko tuo minun vaaleanpunainen koristepitsini lukea pitsiksi ?!? Itse sen ainakin sinne kategorioin.
Mutta ellei kelpaa,teen toki uuden kortin :) mieluusti :)Papereina käytin Papermanian Chatsworth vintage collectionin ihania tekstuuripintaisia papereita. Ihana vaaleanpunainen strassein koristettu pitsinauha on Nauhataivaasta.Kukkarykelmästä löytyy gardeniaa ja pikkuruusuja,ruusunnuppuja ja kirsikankukkia joita töpsöttelin Versacraftin Bubble Gumilla, satiinruusuja,tylliä ja kimaltavia sydäntimantteja.


Tässä koetan tahkoa tänne vielä kahta kuvaa,mutta jostain syystä ne ei vain tänne siirry :(  Harmillista.


No nyt sain ainakin yhden kuvan vielä. Tosin siitä tuli ihan hassunnäköinen,huomaatteko? Onkohan nyt bloggerissa,mun koneessa vaiko sitten kuvissa jotain mätää :D
Näillä mennään kuitenkin.

Mainiota viikonlopun jatkoa, nauttikaahan joka hetkestä!

Kortteja olisi postattavaksi vaikka kuinka ja paljon..kun vaan ehtisi :)

Halirutistuksin aurinkoisin mielin:


5 kommenttia:

  1. Kyllähän tämmöinen ihanuus kelpuutetaan mukaan ilmanmuuta :) Ihanaa vaaleanpunaista pitsiä, ja kaikkea muutakin ihanaa on kortissasi, minä tykkään! Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Hieno kortti ja kyllä munkin kategoriassa tuo on pitsiä :) Itse haluaisin oppia tämän vintage tyylin mutta ei vai vielä ole yhtään korttia tullut tehtyä.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3