16. elokuuta 2012

Pieni nimpparikortti

Kauneinta toiseksi viimeistä viikon arkipäivää ystävät hyvät :)
Suuri ja lämmin kiitos kaikille kommentteja jättäneille! - olette ihania!
Äitimuori vietti eilen nimipäiviään ja posti kuljetti hänelle tämän pienen onnittelukortin.
Joskus vuosi sitten tuli hamstrattua näitä A6 korttipohjia kun en silloin ollut innostunut neliöpohjista. Nyt taas tuntuu oudolle mihinkään muuhun korttia tehdäkään. Pitää kuitenkin johonkin aina silloin tällöin näitäkin pohjia käyttää ja ajattelin että pieneksi nimipäiväonnittelukortiksi olisi ehkä ihan sopiva. Vähän tuli vain täyteen kun jo tuo ihana Moreheadin tyttösen kuva miltei täytti jo yksinään koko pohjan. Mutta kelpasi äiteelle :)


Mä niin rakastan noita kaikenlaisia Timepiece juttuja. Oli kyllä hyvä hankinta tuo Timpan kohokuviointikansio. Tulee käyttöä varmasti paljon :) Että älkäähän kyllästykö ;o)


Olisi pitänyt teksti leimata jollain muulla kun vintage photolla,mutta en tehnyt tätä korttia kotona,eikä minulla ollut mukana kuin tuo yksi muste,joten ei ollut paljoa vaihtoehtoja :D  Saahan tuon nyt jotenkin luetuksi.

Tänään sytyttelin ensimmäiset tuikut palamaan illan hämärtyessä. Niin kaunista! Pitää tehdä vielä tällä viikolla joku asetelma pöytäkynttilöistä. Nyt vain sitten odottelemaan että saa maljakkoon hakea oksia täynnä värikkäitä lehtiä.. taitaa mennä vielä vaan jonkun aikaa :)

Halirutistuksin;

1 kommentti:

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3