8. syyskuuta 2012

Aakkostarrat P*skis # 153

Ihanaa,pirteää ja rentouttavaa lauantaita!
Toivottavasti nukuitte hyvin ja pitkään ;) Meillä tuo nahkavekkari yleensä kiljuu jo aamuisin kukonlaulun aikaan :)

Aakkostarroilla jatkettiin P*skiksen uusinta haastetta. Itse en kovin hirmuisesti niitä koskaan käytä. Valitettavasti. En oikein osaa sijoitella niitä juuri mihinkään. Niitä kuitenkin on jostain syystä tullut aina silloin tällöin ostettua ihan reippaastikin. Hyvä vain-ompa ainakin sitten kun/jos tarvitsee.

Tämä kortti on myös tilauskortti. Toivotaan,että mieluinen.


Eli tarrat löytyvät noiden onnea tekstien O-kirjaimen tilalta.


Taustapaperi on K&C Companyn Brenda Walton Sweet talk. Muutoin käytin sitten ihan perus bazzilsia. Olen jo kauan ihaillut toisten korteissa tuota helmipisaranauhaa. Sitä sitten Nauhataivaasta hamstrasin itsellenikin. Ihan kiva,kortti vain painaa tonnin :D:D

Luulempa,että palaan asiaan vielä iltasella. Olisi sen verran kertynyt kortteja esittelyyn.
Nyt aion nauttia hiljaisesta ja rauhallisesta varhais aamun hetkestä,sillä nahkavekkarikin tuhisee vielä vuoteessaan ja taitaapa koko muukin talo vielä nukkua. Itse vetäisin eilen pikku päikkärit mini termiitin kanssa. Ei kyllä pitänyt,mutta niin vaan itseni sohvalta löysin kuorsaamasta :D Meni sitten yöunet ihan kokonaan sekaisin,millään en ole saanut unenpäästä kiinni,joten ajattelin että höh,mikäpä tässä,valvotaan sitten koko yö niin eiköhän se uni seuraavana iltana tule ihan sovinnolla :)

Halirutistuksin;

6 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3