10. toukokuuta 2013

Välillä leimakuvallista

Mitä kauneinta perjantaita kaikille :)
Kiitos kommenteistanne ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoilleni :) Ilahdutitte mieltäni kovasti. Viikko on ollut aikamoisen kammottava- olemme esikoisen astmakohtausten vuoksi juostu lääkäristä toiseen ja yöt ovat menneet vahtiessa esikoisen unta ja toimintavalmiina kohtausten varalta. Nyt jo alkaa kuitenkin lääkkeet purra kunnolla. Itse nukuin univelkaani myöhään iltapäivään asti tänään. Sitten heräsinkin inspiraation kourissa kortteilemaan :) Nuorimmainen on hoidossa ja tosiaan esikoisen infektio joka pahensi astmaa alkaa jo hellittämään päin, joten minulla on koko ilta aikaa puuhastella työhuoneessani :) IHANAA!

Pitkästä aikaa teinkin leimakuvallisen kortin,vaikka värittämistä en hallitse ollenkaan edelleenkään .. toivottavasti ette koe kovin suurta myötähäpeän määrää ;)


Leiman valmistajaa en tietenkään muista..Papereina käytin vanhoja Tildan papruja.


Uskaltauduin jopa tuota harsoa-vai mitä se nyt onkaan- kokeilemaan,vaikka vanha juttuhan se on,mutta mulle uusi :) Jostain syystä en ole ennen tohtinut sitä kortteihini laittaa. Vaan ei se ainakaan tässä kortissa ihan pahalta näytä.. minun mielestäni :)
Kukiksi gardenioita, stanssattuja (marianne design) "hyrräkukkia", itse kasattuja valkoisia,pieniä kukkia joissa helmi keskellä ja ihania pikkuruusuja.
Muina koristeina perhosia,strasseja ja vaaleanpuna-valkoista nyöriä. Paperit inkattu Distressin vintage photolla,kuten melkein aina :)Näihin hempeän värisiin tunnelmiin toivotan ihanaa ja mukavaa viikonloppua ja pidetäänhän Suomipojille peukkuja tänä iltana Venäjää vastaan jääkiekossa,eiks je ;) !

Halein,hymyin ja iloisin mielin ;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3