22. heinäkuuta 2013

It´s all about the vintage # 48

Hrrr, hrrr, ihan kuin olisi syksy yhtäkkiä yllättäen tullut. Täällä on tämän päivän myrskynnyt kovasti ja kylmäkin on! Toivottavasti ei kesä vielä loppunut tähän. 

It´s all about vintagen haasteessa on aiheena kesän tunnelmia kimalteiden kera :) Mä tein yhdeksi tilauskorteista tämän. Oikein punaisia kesän ruusuja,kesäistä onnentoivotusta ja jäähileet löytyvät leikkurilla leikatuista kukista.


Strassikiekura ja strassikeskustat valkoisissa puisissa "kukissa" antavat osansa säihkeelle.Kortin sisäpuoli paperoituna myös:


Sekä pientä vilautusta kortin takakannestakin:


Meillä jo molemmat pojat kuorsaavat,joten saan pienen hengähdystauon ennen omaa matkaa höyhensaarille. Ettekä arvaa,miten aion seuraavan tuokion viettää ;) Sormet jo syhyää :D :D   Viikon jatkoja ja askartelun iloa!


Bloginamuuni 27.7 saakka pääset osallistumaan TÄÄLTÄ.

Blog candy prize draw you can participate IN HERE

10 kommenttia:

 1. Sun korttisi on niin kauniita ja viimeisteltyjä! Takakansikin!? Upeaa työtä!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Myrskynnyt on täälläkin ja ilma on viilentynyt huomattavasti. Silti meikä painelee t-paidassa ja paljaat varpaat crokseissa. Kunhan ei vaan kosta flunssana tjms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris :) Toivottavasti et vilustunut !

   Poista
 3. Valtavan upea ja kaunis kortti! Ihanan värinen ja kimaltelee kauniisti! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana kortti takakantta myöten. Hieno idea käyttää lumihiutaleleikkuria kukkiin.

  VastaaPoista
 5. Tämäkin on niin upea ja tyylikäs. En itse pidä punaisesta mutta tässä se ei haittaa vaan on aivan ihana kokonaisuus.Minustakin lumihiutale stanssi on oiva keksintö kukaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu :) Minäkään en punaisesta välitä,enkä siittä useinkaan mitään aikaiseksi saakaan :D joitain joulukortteja jos oikein kovasti yrittää :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3