13. elokuuta 2013

Back to school

Tänään ne koulut sitten alkaa ja esikoinen aloittaa viidennen luokan. Ihanaa palata taas arjen rutiineihin (tästä olen kyllä jokusen viikon päästä ihan toista mieltä kun kaaos valtaa huushollin ja joka suuntaan pitäisi revetä samaan aikaan).

Esikoiselle,Christianille,tekaisin nopsasti tämmöisen Back to School kortin. En halunnut siihen sen enempää mitään kouluun liittyvää laittaa,vaan enemmänkin jotain menneen kesäloman varrelta. Hän kävi kovasti kalassa ja saikin aika kivan kokoisia fisuja :) 
Illalla vielä kun kaupassa käytiin juoksemassa,napsasin mukaan pihlajanmarjaoksan. Aivan ihanan oranssi ! Vaikka oranssista en muutoin välitä,niin jotenkin se on pop juuri syksyllä.
Toiset ovat varmaankin vielä ihan kesäfiiliksissä ja parilla ystävällänikin alkoi kesäloma vasta muutamia päiviä sitten. Itse olen jo niiiiiin syystunnelmissa että! On kynttilät ja tuikut ja lyhdyt kaivettu esiin - vielä vain on iltaisin turhan valoisaa että niitä voisi alkaa kärventämään :DVärikästä arjen puurtamista - johan se on viikonloppukin taas ihan kohta ;)  - tais mennä vähän ylipositiiviseksi ;D - 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3