15. elokuuta 2013

Cute Christmas

Hei taas :) 
Vielä tulee yksi joulukortti, elkäähän saako hepuleita :) Seuraavassa postauksessa on jo ihan jotain muuta kuin joulua.
KIITOS kaikille kommentteja jättäneille ja KIITOS kaikille niille jotka jaksavat täällä aina piipahtaa - olette parhaita :) ! 

Bongasin vielä Winter Wonderlandin haasteen ~ Cute Christmas~ 
Ja tämä korttikuva sopi jouluiseen söpöyteen mielestäni hyvin. Vähän poikkeuksellisia värejä kun joulua ajattelee. Vaihtelua :) 

I would participate in this card Winter Wonderland challenge, cute christmas.


Paperit ovat Victorian vintage, Marianne Design ruusunauhaa, koristeneuloja, stanssattuja pieniä tähtiä, iris-lumihiutale confetteja ja harsoa. 


Tässä mietiskelin,että tekisi mieleni sellainen joulukalenteri vaihto kyhätä pystyyn. Mahtaisikohan siihen joku mielellään osallistua ?!?!? Vielä on varmaan pikkuisen aikaista, mutta ajattelin kysäistä jos olisi kiinnostusta. 
Ikinä en ole joulukalenterivaihtoa tehnyt vielä,mutta olisihan se kiva jos joulukuussa itselläkin olisi jotain jänskättävää aamuisin ja yllärithän ovat aina niin mieluisia :) 

Iloista ja aurinkoista torstai päivää :) 


16 kommenttia:

 1. absolutely gorgeous thank you for sharing with us at the Winter Wonderland
  hugs Kate xx

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. odotan innolla, että jos joskus itseki oppisin tekemään kortteja, jotka ei ole yksinkertaisia ja muutama koriste siellä täällä.. :) saan sulta kyllä hyvin vinkkejä ;) KIIITOS !

   Poista
  2. Voi kun kiva,kiitos :) Harjoitus tekee mestarin :) Itselläkin vielä niiiiiiiiiiiin paljon opittavaa - esim. leimakuvia en osaa värittää en sitten millään. Mutta siittä tää kortteilu onkin niin ihanaa,kun aina tulee uusia juttuja ja opittavaa..mä tosin tunnun junnaavan tällä hetkellä paikoillaan. Ja ihan jämähtänyt oon tuohon vintageen :)

   Poista
  3. Mä en liion mitää vesivärejä tai tusseja osaa käyttää :D käytän puuvärejä :D ! luotan niihin :) Juuri äsken opettelin taas kaksi erilaista taittomallia kortteihin.. huhhhuuuijjaa, onneksi olen yksin kotona, eikä kumppani ole kuulemassa kehujani itseäni kohtaan, kun mikään ei tahdo mennä kerrasta, hätinnä toisesta perille :D

   Poista
  4. :D bloggailehan uusia kortteja taas pian :)

   Poista
 3. Miten ihana ja niin jouluinen kortti! Kauniit koristeet ja ihana kuva!! Oikein rattoisaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Wau mikä luomus tämä kortti onkaan,kerrassaan hieno.Mua kyllä kiinnostaa se joulukalenteri juttu mut en ole koskaan sellaisessa ollut mukana niin en tiedä mitä se "tarkoittaa" tai vaatii.Täällä vaan notkun blogeissa ei ihan valmistu kortit tällä menolla ;)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3