9. elokuuta 2013

Syksy tulee - Ihanaa !!


Kaatosateen täyteistä perjantai-iltaa!
Syksy on ehdottomasti minun lempi vuodenaikani :) Jos saisin päättää,kalenterista löytyisi vain elokuu,syyskuu,lokakuu,joulukuu ja kesäkuu.

Tänään onkin ollut ihan syksyinen ilma ja se inspiroi tekemään fiilistely kortin ;) 


Kovin on synkkää ja pimeää,enkä saanut valaitustakaan sopivaksi, mutta kyllä tästä värit ihan kohtalaisesti erottaa.Jospa sitä vielä yhden tai jopa kaksi korttia iltapalan jälkeen saisi aikaiseksi ennenkuin väsähtää sohvalle pötköttämään. Olisi ystävältä lainassa Will & Grace tuotankokaudet - menee varmaan ikuisuus kun ne saan kaikki katsotuksi :) 


Tuo on aika kiva kangaskukka - jotkut osaa niitäkin niin kauniita tehdä itse, tämä on aikoinaan ihan valmiina hankittu. Syksy tulee ihanaa tarrat ovat cosmo cricket tiny type. Ulkomaalaisissa blogeissa on kivoja fraaseja syksystä ja syksy toivotuksia, valitettavasti ei taida olla Suomenkielisiä vastaavanlaisia missään :( 

Papereina käytetty ruusuista Kaisercraftin "Silver lining" , Docraftsin oranssin paperikon kuviopaprua.
Muut kukat ovat kangaskukkaa lukuunottamatta väännetty omin kätösin. Kulmista ja kukkien seasta löytyy Nellie Snellenin kulmastanssilla leikatut ja vähän oman maun mukaiseksi fiksatut koristeet.

Toivottelen oikein rentouttavaa viikonloppua :) !!


4 kommenttia:

  1. Miten kaunis ja syysmäinen kortti! Ihanat värit ja upeat koristeet! Oikein rattoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti ja niin syksyinen!Oranssi on jotenkin juuri syksyyn sopiva väri.Niin suloinen tuo käyttämäsi vintagekuvakin.
    Ihanaa ja tunnelmallista syksyä!Nautihan lempivuodenajastasi :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3