21. elokuuta 2013

Winter Wonderland - red and green

Hello! The week is already halfway through. Awesome! 
Attending Winter Wonderland  - red and green.challenge.
 Marianne Design Paper is a vintage Christmas. Vintage image below is a Spellbinders Die. Poinsettias and vine punch Marianne Design. Decorations also half pearls, ribbon, brads, and glitter glue. 
Thank you for stopping by. Sunny days! Hugs; Lauski

                 ********************************************************************************

Heipsuti Hei :) Viikko on jo puolivälissä, ihan super MAHTAVAA :) ! Mulla se vaan tämä joulu on jäänyt nyt päälle jumittamaan. Vaikka toisaalta se on todella,todella hyvä kun niitä pitää tehdä niin hirmuisen paljon.



Mukavaa kun on runsaasti kaikkia joulu haasteblogeja-niistä saa kivasti inspiraatiota ja vaihtelua :) 



Papereina käytin Marianne Designin vintage christmas. Stanssit Spellbinders ja Marianne Design. Koristeiksi lisäilin puolihelmiä, nauhaa ja haaraniittejä,sticklesin star dustia unohtamatta.



Pitäisi esikoisen kavereille myös vääntää joulukortit .. ans kattoa mitä niistäkin tulee,kun kai niiden pitäisi olla vähän 11-vuotiaitten makuun sopivia. Mä en lainkaan handlaa lapsekkaita kortteja,en vain onnistu saamaan niistä sellaisia jotka olisivat omasta mielestäni mukiinmenevän näköisiä - KÄÄÄÄK !!

Tähän vielä loppukevennys meidän toukasta kun oli vähän tarhassa ulkona juossut että oli hiukset ihan litimärät hiestä ja posket punasemmat kuin korttini kukat :D Virtaa riittää siis :) 



No eipä ne posket niin kuvassa näytä punottavan - livenä pikkuherra oli kuin uitettu jouluomppu :D :D 

Kiva, kun piipahdit :) 

Halein Halein Halein Halein Halein Halein Halein Halein Halein Halein Halein Halein





5 kommenttia:

  1. Veikeä vesseli kuvassa,ihan pistää hymyilyttämään kun kuvaa katsoo. Mut korttisi on jälleen ihana,ja niin täynnä ihanaa koristetta mistä minä tykkään. Valmististuisko mun joulukortit itsestään kun katselee muiden kortteja ahkerasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Juu, tuo on mun pieni ilopilleri :) Saisi vaan antaa äiteelleen puolet poweristaan,niin sitten saisin aikaiseksi vaikka ja mitä :) Heh,mä toivoin viime vuonna samaa - kattelin toisten joulukortteja ja omien teko jäi ihan viime tippaan..en ees kerenny joulumerkeillä postittaa :D :D Kyl ne joulukortit alkaa valmistua varmaan sit ihan kuin itsestään, kun jossain vaiheessa saadaan lunta ja alkaa joulutunnelmat hiippailla mieliin :) Vaikka,mulla ne tunnelmat alkaa jo marraskuussa - oon ihan ihme hiihtäjä :D - jouluihminen :)

      Poista
  2. Kauniin kortin olet tehnyt ja ihana kuva pikkuherrasta :) Tulee itsellekin hymy suuhun kun katselee tuota iloista kuvaa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maissi :) ! Ihanaa,että meidän pikku hurmuri tuo hymyn muidenkin huulille :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3