13. syyskuuta 2013

No tricks, just treats


Sumuista perjantaita! Mahtavaa että viikonloppu alkaa,oonkin ihan lääh ja puuh :) 
Tämä kortti valmistui jo viime viikolla,mutta jäi postaamatta. Pakko laittaa nyt, olisi muutoin jäänyt kokonaan unohduksiin.


Meitsin hämppis parat joutuu tepastelemaan seitillänsä miltei olemattomilla jaloilla kun en meinannut sellaista tussia/kynää löytää mikä tuossa näkyisi. Tietenkin valkoinen geelikynä olisi näkynyt,mutta ... jotenkin mielikuva valkoisista koivista ei natsannut.


Vielä muutamia halloween kortteja aion tehdä-olen muutamana vuonna lähettänyt lähimmäisille kortteja. Meillä koristellaan kyllä halloweeniksi ja pojat saavat auttaa kun siitä tykkäävät. En mä muutoin varmaan laittaisikaan lepakoita ja haamuja killumaan ympäriinsä :) 

Seuraava kuva on lainattu googlen kuvahausta ja tämmöisiä ajattelin täksi halloweeniksi väkertää herkuiksi: 


Tässä taas eilisillan tunnelmia - niin on ihanaa kun saa poltella tuikkuja ja kynttilöitä pimenevässä syysillassa. Ihan parhautta :) 


Nauttikaahan viikonlopusta :) 3 kommenttia:

 1. voi, ihanat noi sun seinätuikkujutut.. :) <3 mä oon kans yhden lajin pyromaani ja tupa on aina täynnä kynttilöitä, pihalle asti :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno Halloween-kortti!Ja hyvä kun et laittanut hämiksille valkoisia jalkoja,ois menny koko kortilta uskottavuus :)
  Aivan ihanat nuo sinun tuikkujutut!Syksy on siitä kivaa aikaa,kun voi taas alkaa poltella kynttilöitä,kaivaa tuhat ja yksi torkkupeittoa esiin ja käpertyä sohvan nurkkaan tunnelmoimaan..
  Mukavaa viikonloppua!Toivotaan että aurinko vielä jaksaa paistella.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on upee tuo hämis kortti.
  Kyntilät on kauniita ympäri vuoden.
  Iselläni palaa sisällä ja/tai ulkona joku tuikku ;)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3