8. syyskuuta 2013

Pinkkiä & Työpöytäni hallittu kaaos

Heippa!
Niin se viikonloppu taas meni,aika lensi kuin siivillä. Tulipa eilen illalla kortteiltuakin rakkaan ystävän kanssa :) 
Tällä kortilla lähdetään osallistumaan pariin haasteeseen.

Hello to all! This card will be attending the following two challenges:
Cute Card Thursday # 285 - Pretty in pink
Charisma Cardz Challenges # 35 - Fancy Flourishes



Sain joskus kauan sitten noita kukkapaljetteja jostain kaupanpäällisiksi ja mietin että tähänhän ne sopivat hyvin. Liimasin vain keskelle pienet helmenpuolikkaat. Paljetit ovat sellaisia joita en oikein osaa käyttää juuri missään,vaikka niitä rasiallinen eriväreissä löytyykin.



Päätin myös kun aloin tätä korttia tehdä,että tällä kertaa en todellakaan ala näpertää minkään minimilli koristeiden kanssa .. no jaa.. vähän se mun päätökseni tais mennä harakoille :D 



Joten niin mä vaan itseni taas löysin pinsetit kourassa pipertämässä :) Toisaalta,pakko se kai noita minijuttujakin on johonkin käyttää kun niitä on aikoinaan-jostain kumman syystä,en tajua :D - tullut kiitettävästi haalituksi.




Ja sitten seuraavaksi saatte esimakua työhuoneeni,työpöytäni hallitusta kaaoksesta. Mun tarvitsisi ehdottomasti hankkia joku kunnon työvalo, ihan jo näonkin kannalta.






Huomatkaa myös tosi pieni työskentelyalue :D Ei siis juurikaan jää tarvikkeilta tilaa hääriä. Mulla muhii mielessä jo jonkinlainen uudistus,mutta siihen saattaa jonkin verran aikaa mennä kun sen saan toteutetuksi :) Katsellaan sitten myöhemmin sitä :) 

Täällä mä sitten aina yösydännä väkertelen,hämyisiä yön hetkiä kun inspiraatio on suurimmillaan :) 




 Sunnuntai-illan tunnelmia :) ! Sunnuntai-illan tunnelmia :) ! Sunnuntai-illan tunnelmia!





15 kommenttia:

  1. Kyllä on pirtsakat värit ja onnea kipailuun.
    Hyvin tuossa päydällä sopii puuhastelemaan.
    Kokemusta on itsellä on melkein samanlainen tila,joskus joutuu levittäymään sängynpäälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa :) Juu niin mullakin välillä menee sellanen vana työhuoneesta olohuoneen puolelle :D

      Poista
  2. voi, sullahan on mukava tila (:! itsellä vaan kapea pöytä olohuoneen ikkunan edessä, vaikkakin aika usein huomaa, että on mennyt keittiön pöydän valtaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna :) Mä tarttisin niin jonkun toimivan säilytysratkasun - seinät täyteen hyllyjä,siinä se :) Sit viä ottaa omaan silmään toi pyökin väri-se kun joskus oli lemppari,vaan eipä ole enää,vaan nyt on valkoinen ihan ykkönen huonekaluissa.

      Poista
  3. Miten ihastuttava kortti ja niin ihana askartelutila sinulla! Todella upeaa!! Rakastan katsoa muitten askartelu tiloja!! Mulla on semmoinen "päivävalo lamppu", todella hyvä valo siitä tulee! Oikein rattoisaa illan viettoa! Minä meinaan askarrella hetken...ja sitten unten maille..=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Mä katselinkin että sulla oli mielenkiintoisen näköinen valaisin,sellanen olis kyllä bueno! Ihanaa,toivottavasti sait askarreltua että pääsen ihastelemaan luomuksiasi pian :)

      Poista
  4. Todella kaunis kortti.
    Samanlainen postimerkin kokoinen pläntti tyhjää tilaa löytyy tällä hetkellä omaltakin askrtelupöydältä. Miten ne tarvikkeet aina jäävät lojumaan vaikka miten päättää, että nyt korjaan ne oikeille paikoilleen... Vau mitkä laatikosto / lokeristo tornit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Apris :) Juu, se on kumma kyllä miten se kaikki kama tuppautuu just sille yhelle ja samalle kohdalle (ja vähän muuallekin :D ) Mulla pitää aina olla kaikki käden ulottuvilla,joten siksi kai mulla on tommonen kaaos :) Kun istahdan työpöydän ääreen,en siittä hevillä viittis ylös nousta :D

      Poista
  5. Olen käynyt katselemassa korttejasi tässä parin päivän aikana ja ei voi muuta todeta, kuin että joillain vain on se taito luoda kaunista! <3 Todella upeita ja ainutlaatuisia! <3
    Kunpa sitä itsekin osaisi askarrella noin näyttäviä! Yleensä kun on kortteja tehnyt, on ne lopulta kuitenkin jättänyt laatikon pohjalle. ;)

    Minulla on Iloa & Unelmaa-blogissani haaste Sinulle! :)

    Energistä viikon alkua Sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu :) Voi kuinka kiva,kiitos ihanista sanoistasi :) Antaa niin potkua jatkaa tätä väkerrystä. Sulla taas on taito luoda niitä kauniita ja ihania kuvia ja asetelmia,ne on niin UPEITA! Vastailen haasteeseen kunhan tässä kiire loppuviikolla vähän hellittää <3 Energistä viikkoa myös Sinulle :)

      Poista
    2. <3 Kiitos Lauski! Todella ihana kuulla! <3

      Poista
  6. Upea kortti.Minustakin kiva kurkkia toisten askartelu pöytiä.Kivaa on huomata että muillakin on pöytätila vallattu ja itse askarteluun jää vain vähän tilaa :)Tosin sinun nurkkauksesi on todella siisti kun omani on pommin jäljiltä aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiinu :) Minäkin tykkään katsella toisten askartelutiloja,jotenkin niistä saa inspiraatiota. Ainakin minä saan :) Tuo kuva on vielä aika kesy-siinä kun vasta alan kasata korttia..näkisitpä miltä toi pöytä näyttää yhen tai kahen kortin valmiiksi saannin jälkeen :D :D Mä niin haaveilen sellasesta jättipöydästä,mihin kaikki mahtuis ulottuville,mut ois kuitenkin tilaa runsaasti työskennelläkin .. tosin..sit jo tulis työhuoneen seinätkin kaiketi vastaan :D

      Poista
  7. Gorgeous :) Love it and your craft area :)

    Thanks for joining us at Charisma Cardz

    Hugs Mandy xxx

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3