3. lokakuuta 2013

Elämä jatkuu

Heippa kaikille!
Kiitos kommentoineille kauniista sanoista, olette ihania, kiitos.
Äiti nukkui pois viikko sitten torstai aamuna. Nyt on jo rauhallinen ja levollinen mieli vaikka suru onkin kova. Äiti saa nyt kuitenkin olla iskän kanssa paremmassa paikassa.
Elämän on minun osaltani jatkuttava ja jatkuuhan se,vaikka tuntuu kuin olisin täi tervassa. Onneksi minulla on nuo rakkaat lapsukaiset jotka pitävät kiireisenä ja arjessa kiinni. 

Joulukorteilla jatketaan ja esittelyssä onkin kaksi korttia tällä kertaa. Näköjään on tämän vuoden joulukortit ruskean sävyisiä ... 


Kiitos myös Jaanuskalle ja Empulle kysymyshaasteista - ette varmaan laita pahaksenne jos vastailen niihin sitten kun saan vähän enemmän ylimääräistä poweria. Vastaan kyllä, mutta siihen voi mennä jonkun aikaa. Kiitos tytöt <3 :) Kaunis syksyinen,auringonpaisteinen torstai aamupäivä, taivas on kauniin vaaleansininen. Pitäisi hieman siivoskella vielä kun pojat ovat koulussa ja tarhassa. Englantia ja ruotsiakin pitäisi lukea,mutta niistä tuskin jää mieleen mitään,joten taidampa ootella päivää jolloin aivot pelittää hieman paremmin :) 

Kauneinta torstaita blogiystävät :) 
Haliterkuin; 


8 kommenttia:

 1. Osaanottoni suureen suruusi! Kauniit muistot kantavat ja antavat voimaa.
  Korttisi ovat kauniita.

  VastaaPoista
 2. Voih! Lämmin osanottoni äitisi pois menon johdosta! Voimia ja haleja sinulle suuren surun keskelle.. onneksi todella on lapset, jotka ovat täynnä elämää ja pitävät meidätkin elämässä mukana. Ikävä ja suru eivät tietenkään koskaan katoa, mutta helpottavat onneksi hieman ajan myötä. Ja jäähän meillä kauniit muistot rakkaistamme.. niitä ei koskaan kukaan voi pois meiltä viedä.

  Ja korttisi.. ne ovat jälleen kerran aivan kuikean kauniita! Rakastan ruskean sävyjä! :)

  Ja tietenkään en pahastu, ettet heti vastaa haasteen kysymyksiin.. kattelet niitä sitten joskus paljon myöhemmin jos jaksat. :) Mukavaa torstai päivän jatkoa sinulle! Olet ajatuksissani!! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Osanottoni. Voimia ja jaksamisia.
  Kauniita kortteja, joissa ihastuttavat kuvat. Ja ruskean sävyt miellyttävät myös minua.

  VastaaPoista
 4. Osanotto suruun! Lapset antaa voimaa sinulle.
  Kortit on aivan ihanat...
  Ja miten kaunis varsikin tuo alimmainen työsi <3

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti jälleen kerran.Paljon voimia ja jaksamista suuren surun keskellä.Onneksi sinulla on lapset viemässä eteenpäin ja auttaa jaksamisessa. Paljon lämpimiä ajatuksia sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Lämmin osanotto suruusi ja voimahalaus täältäkin!
  Valtavan kauniita kortteja olet kuitenkin jaksanut tehdä!Näissä kyllä silmä lepää.Todella onnistuneita kokonaisuuksia.Mistä olet löytänyt noin ihania vintagekuvia?

  VastaaPoista
 7. Osanottoni suruun <3 ja edelleen suuri hali <3

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3