29. lokakuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 3/4

Heissulivei!
Kylläpä on aika ollut kortilla ja korttejakin vain syntynyt vain ihan pakolliset.
Ehkä tämä tästä parin viikon sisällä helpottaa,toivoisin ainakin niin.

Nämä ihanan sävyiset materiaalit tulivat tällä kertaa Jaanuskalta. Tykästyin ikihyviksi noihin papereihin ja lumihiutalenauhaan :) 
Kuvan unohdin kuitenkin matskuista ottaa,joten lainasin sen sitten Jaanuskan blogista, kiitokset :) Tämmöisen kortin sain näistä ihanuuksista aikaiseksi - käyttämättä jäi organzanauha ja pienet suloiset hopeiset tähdet.
Tämä onkin mulle aika haasteellista tehdä valmiiksi kerätyistä matskuista kortti. Ja tekeekin ihan hyvää että saan tämmöisellä mukavalla ringillä itseäni haastaa oikein kunnolla.
Minä kun en juuri koskaan,en siis ikinä, kerää juttuja valmiiksi ja ala rakentaa korttia,vaan valitsen jonkun kuvan johon sitten alan hakea papereita ja sitten alan lykkäillä koristeita ja tehosteaineita. Joten mulla tarvii aina olla koko askarteluarsenaali käytössäni :D

Jotenkin sain kortista hirmu sekavan oloisen,omasta mielestäni ainakin. Kauhealla kiireellä sitä kyhäsin kasaan sillä loppuviikkona en ehdi edes piipahtaa työhuoneessa:)

Mukana tässä joulukorttiringissä ovat ringin emäntä Tiinu sekä Apris.
Minun vuoroni on seuraavaksi lähettää materiaalit ja veinkin jo tänä iltana kuoret postiin, joten lähtevät sitten huomenna postin mukana saajilleen :) 

Tämä ilta meni mukavasti lasten kanssa kun vietimme jo vähän Halloweenia etukäteen,ihan vain Halloween piirretyn ja herkkujen parissa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin jatkan tekemättömien hommien puuhastelua joita onkin sitten vino pino odottamassa.

Pienet lisäykset myös MyShopissa TÄÄLLÄ  

Erityisen mukavaa ja pirtsakkaa viikon jatkoa :) 
Haliterkuin; 6 kommenttia:

 1. Super ihana kortti,eikä yhtään sekava.Sä sitten osaat aina niin hyvin tehdä täyteläisiä korteista kun saat niihin aina kaikkea ja paljon :) Ihana halloween teema ilta teillä ollut :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Ihanasti olet käyttänyt materiaaleja.

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta ennätin kunnolla kommentoimaankin asti vaikka heti tietty pikaiseen jo aiemmin kävinkin korttisi kurkkaamassa. :)
  Siis, tämä korttisi on tosiaan aivan super kaunis! Eikä mitenkään sekava!! Tuo sydän on jotenkin ihana ja hauska idea minkä tuohon taittelit. :)
  Ja näyttääpä teidän Halloween kekkerit houkuttelevalta! Oli varmasti ihana ilta ja samalla laatuaikaa rakkaimpien kanssa. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaanuska <3 Ilta oli ihana-saatiin kauhea ähky :D :D <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3