12. marraskuuta 2013

Joulupukki matkaan jo käy

Heippa kaikille!
Tässäpä tämmöinen perus joulun värinen joulupukkikortti. Nämä valmiskuvat ovat ehkä turhan värikkäitä omaan makuuni,mutta näistä saa kivasti tehdyksi poikien kavereille joulutervehdykset. 
Olen myös huomannut,että jos joku sattuu joulukortteja tilaamaan,niin aika usein toivotaan niitä perinteisiä värejä,punaista ja vihreää.


Hello to all!
I would like to take part in this card the ABC Christmas challenge, the theme of V for Vixen. Have a nice week and creative craft fun!

Eipä ole montaa viikkoa enää jouluun. Olen henkeen ja vereen jouluihminen - mitä nyt inhoan tätä kaupallista puolta ja ihme hössötystä aikuisten kesken lahjoista. Mutta se tunnelma ja lasten ilosta ja jännityksestä loistavat kasvot - se on sitä joulun taikaa <3

Haliterkuin;


3 kommenttia:

  1. Ihastuttava kortti ja nuo kukat voi elämä miten ihania pidän niistä todella paljon. Itse inhoan punaista ja vihreää joten mulle on todella vaikea saada mitään onnistumaan kyseisissä väreissä. Tämä vain on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kovasti Tiinu :o) ! Mulla on ihan sama viha-suhde punaiseen ja vihreään - aina saa tuskailla kun itseään haastaa näitten värien kanssa. Punainen menee kyllä taas ystävänpäiväkortteja tehdessä tms. Sitten on oranssi johon olen koettanut kovasti saada makua..ja.. keltanen taitaa jäädä inhokki väreistä tuonne keväämmälle siedätys listalle :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva kortti! Valkoinen tuolla seossa tasoittaa tosi kivasti noita muita värejä. Kauniita kukkasia ja tuo lumihiutale on aivan ihana, kun siinä on tuo poro. Mistä oletkin tuommoisen löytänyt?? :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3