14. marraskuuta 2013

Tiinun Joulukorttirinki 2 1/4

Auringonpaisteista torstaita! 
Kyllä heti on virkeämpi mieli kun ei oo niin harmaata,sateista ja synkeää ulkona :) 

TIINUN  emännöimää joulukorttirinkiä päätettiin ihanaisten naisten kanssa jatkaa vielä toinen kierros - mahtavaa :o) !!
Tiinupa sitten lähetti matskut ja jestas kuinka monipuoliset ja runsaat materiaalit kuoresta löytyikään. Empä vain taas muistanut kuvaa ottaa (tässä onkin haastetta muistiparalle :D ) joten lainasin kuvan Tiinun blogista, kiitokset :) !Aikalailla sain kaikkea korttiin mahtumaan. Käyttämättä jäi yksi paperisuikale,ruutunauha ja hyvää joulua banderolli.  Tuo on aikas hurmaava tuo tonttupimatsu - piparitalon asukki :o) 
Jeps, ja tässä sitten korttini, tadaa: Pearl Markerilla (iänikusen vanhaa,ihme ettei ole vallan kuivunut)  kuorruttelin lumi vaikutelmaa talon reunoihin. 


Tarvii kyllä todeta, jotta alkoi houkuttamaan piparkakkutalon tekeminen muksujen kanssa..mutta jos nyt kuitenkin vielä jokusen viikon malttais ;) 

Kamalat kuprut näkyvissä kun märkänä kuvasin,toivottavasti kuivuvat pois.

Ringissä häärii itseni ja Tiinun lisäksi Jaanuska ja Apris. Kipinkapin katsomaan heidän piparkakkutalo korttejaan !! 
Haliterkuin; 


3 kommenttia:

  1. WAU!! En keksi edes sanoja.. ihan uskomaton kokonaisuus!! Miten upeasti saitkaan kaikki matskut korttiin käytettyä! Ja yhtään ei taaskaan näytä siltä, että jotain olisi liikaa (niin kuin ei korteissasi yleensäkään). Ihana, runsas, upeasti sommiteltu kaunis kokonaisuus. Niiiiiin tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin wau mikä luomus,kerrassaan ihana :) Minä ajattelin että onkohan liian vähän kaikkea matskuja tarjolla ;) Meillä on lapsilla toiveessa että tehdään pipareita viikonloppuna joten saa nähdä jaksanko vääntää taikinaa.

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis kortti ja ihan huikean ihana tuo kansi. Kivasti olet leikitellyt paprujen kanssa. Minäkin sain vihdoinkin tänään kortin valmiiksi ja kyllä tuli taas kaikilta niin erilaiset kokonaisuudet.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3