19. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 2 - 2/4

Voi tätä Turun ilmaa,vettä senkun tulee vain. Minä jo niin sitä lunta ottaisin,edes vähän.

Aprikselta tuli tämän viikon näyttävät ja kauniit materiaalit. Leimakuva on todella upea ja herkkä! Omat vähäiset väritys taitoni olivat todella koetuksella, mutta en niin kovin pettynyt lopputulokseen ole kuin mitä ajattelin olevani :) 
(Leimakuvia oli kaksin kappalein mukana,mutta koska olen hätähousu,ennätin ennen kuvan räpsäytystä jo toista väritellä.)Tyttösen taakse tupsuttelin frosted lacea ja päälle irtoglitteriä. Tiiä sitten mitä oikein mietin,sillä siitähän saa kuvan että huusholli on ihan umpijäässä :D Mutta näyttää mielestäni kivalta :) Matskuista ei jäljelle jäänyt kuin pientä silppua.
Koristelin korttia sisä -ja takapuoleltakin.


Takakansi näyttää hieman vinksahtaneelta, en kuitenkaan luonnossa sitä ihan noin kenona näe.

Menkäähän piipahtamaan muiden tämän ringin naikkosten blogeissa - mukana siis Apriksen ja itseni lisäksi ovat ringin emäntä Tiinu ja Jaanuska.

Tässä jo pohdin että mihinhän rinkiin sitä itsensä seuraavaksi tuppaisi mukaan vai pitäisikö itse sellainen laittaa pystyyn. On ihan totta, että näihin jää koukkuun ja onhan se kiva,että joka viikko tupsahtaa pientä ylläriä matskujen muodossa :) 

psssst: pari lisäystä Myshopissa täällä, stanssi ja papruja.

Haliterkuin: 3 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja voi miten kauniisti olet laittanut sisäpuoleltakin kortin,ihan on tämäkin kortti :) Voisin vaihtaa paikkoja kanssasi kun meillä tätä lunta on enemmän kun lakisallii :(

  VastaaPoista
 2. Voih miten nätti! Ja ei todella tarvitse olla pettynyt väritykseen... sehän on tosi kaunis! Tytön taustakin todellakin näyttii ihan hirmu ihanalta. Ja eihän sen huushollin jäässä tarvitse olla. Siellä on vain muuten sitä joulun kimallusta ja tunnelmaa. ;)
  Minäkin ihailin erityisesti tuota kortin sisäpuolta. Se on ihan hirmu ihana. Itselläni tulee ihan liian vähän ja harvoin panostettua noihin korttien sisustoihin. Mutta, sinun tämä koko kokonaisuutesi on kyllä upea. :)

  VastaaPoista
 3. Huikean kaunis kortti. Vai on pirtissä viileä tunnelma? Pidän minäkin sisäpuolen koristamisesta. Kiva idea käyttää pienemmätkin silput.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3