24. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 2 - 3/4

Heipsan!
Toivottavasti teillä oli rentouttava viikonloppu,jaksaa sitten taas arkiviikon aloittaa pirteästi.

Joulukorttiringissä melkein viimeisiä viedään ja toiseksi viimeisen setin lähetti Jaanuska. Monipuoliset ja runsaat matskut tulikin ja itse näistä pidin hyvinkin paljon :) Olen aina ihastellut nallukka leimasimia ja sitä kuinka jotkut saavat sen turkin niin aidon näköiseksi väritettyä. Noh, minähän en siinä todellakaan onnistunut, mutta suloinen leimakuva tämä silti on haparoivasta,lapsenomaisesta värityksestäni huolimatta :)

Tässä ensin nämä ihanat materiaalit,jotka muistin omaksi hämmästykseksenikin kuvata:Jonkun aikaa meni tuumaillessa ja asetellessa, mutta sieltä se lähti valmistumaan:Vähän meni plörinäksi värittää tuo lahjapaketin nauha ja rusetti mustalla,näyttävät ehkä hieman kummalliselta, mutta siinä se nyt on.Piti tuohon nallen joulukuusenpunokseen alkaa oikein urakalla laittamaan hopeista irtoglitteriä (halusin siihen muhkean vaikutelman)  ja arvatkaas - kimallan tällä hetkellä aikamoisesti itsekin :) Sitä sitten löytyy jokapuolelta.

Ainakin Jaanuska oli jo korttinsa ehtinyt valmiiksi saada, älkääkä unohtako poiketa myös muiden rinkiläisten kortteja ihastelemassa! Mukana siis myös Apris ja ringin emäntä Tiinu.

Lähden tällä kortilla osallistumaan myös haasteisiin:
I would like to participate in :

Sparkles Christmas Challenges - CH # 34 Have a Beary Christmas
Crafty Creations Challenges - # 249 American Thanksgiving or Christmas
Charisma Cardz Challenges - # 46 Christmas

Haliterkuin: 9 kommenttia:

 1. Voi jumpemus kun saitkin kortista kivan näköisen. :D Olet jälleen kerran tietenkin matskut saanut käytettyä todella hyvin. Ja ihanasti laitoit molemmat jouluntoivotukset mukaan. Ne ovat siinä paikoillaan aivan kuin niitä kuuluisikin ehdottomasti olla se 2. Ja tuosta joulukuusenpunoksesta sait upean! Se on niin tuuhean ja aivan aidon näköinen. Upea! Ei ihme jos olet itsekin pikkuisen glitterissä. :D Super ihana kokonaisuus. :)

  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ja lapsillesi! <3 :)

  VastaaPoista
 2. osaat kyllä tehdä kauniita kortteja ja tuo tarvikkeiden käyttö on sinulla hallussa!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihqu kortti ja tyylikäs,ei voi kun ihastella. Minä se edelleen väkerran omaani,mutta ehkä huomenna viimeistään saisin valmiiksi.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kortti ja hienosti jälleen kerran käytetty materiaaleja. Pakko yhtyä Jaanuskan sanoihin tuon punoksen kohdalla. Upean muhkea ja uskon myös, että kimalletta löytyy vähän sieltä sun täältä. Mitähän se posti kuljettaa viimeisessä kuoressa :)

  VastaaPoista
 5. what a lovely little bear! Too Cute! Love the card and glitter! Thanks for playing with CCC this week!

  VastaaPoista
 6. Ooooo wow perfect card and adorable image for our challenge over at Sparkles Christmas Challenge "Have a Beary Christmas" thank you for joining our challenge and good luck hope to see you next time Dt Member Sandra H xx

  VastaaPoista
 7. Gorgeous - such a sweet image and I love the tinsel on the card.

  Thanks for joining us at Sparkles Christmas Challenge.

  Helen x

  VastaaPoista
 8. A gorgeous Christmas card. I love the adorable bear and all the sparkle.

  Thank you for joining us at Charisma Cardz and good luck.

  Sarahxx

  VastaaPoista
 9. A lovely Christmas design. Thanks for playing with Charisma.
  xx Vee

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3