20. marraskuuta 2011

LAURAN Korttihaaste #9 - Kiitos

Vielä ehdin osallistua matti myöhäisenä tämän viikon Lauran korttihaasteeseen. Vaikka olen viisitoista vuotta jo Hämeestä pois muuttanut,Rauman kautta tänne Turkuun, niin empä ole näemmä tuosta hämäläisestä hitaudesta mihinkään päässyt :D Noh,parempi tietty myöhään kun ei milloinkaan. Aiheena Lauran haasteessa oli siis KIITOS. Todella hyvä aihe- miten se värssy menikään... " Kiitos, se on pieni sana joka paljon sisältää, siihen on kätkettynä monta suurta hedelmää." Aivan totta, pikkiriikkinen sana,joka useimmiten jää sanomatta,mutta mikä tuottaa suunnatonta iloa ja lämmintä mieltä sille joka sen saa osakseen. Minusta pitäisi olla ehdottomasti olemassa kiitollisuus viikko =) Ehkei se sen teennäisempi olisi kuin äitien-tai isänpäivä,tai ystävänpäivä.. nämä päivät pitäisi kyllä olla joka päivä :o)
Mutta etten nyt ihan alkaisi pauhata :D niin tässä myös korttia näytille :D

Tässä on kiitospaperia taustana. Reunoihin sipaisin vähän mustetta. Kuva on leikattu vanhasta skräppikartongista ja nuo ihanaiset kultaiset kimaltavat oksat löysin juuri tänään Tiimarista,jossa poikkesimme samalla nuorimmaisen kanssa kun kävimme Citymarketin jouluparaatissa. Kukkaa olen vähän fiksannut kimalteilla ja helmenpuolikkaalla. Nuo kultaiset palleroiset olivat samassa tuon oksan kanssa,mutta kuten tapanani on,niin puran kaiken ja käytän oman mieleni mukaan :D
Tässä vielä likempää tuota oksakuvaa - mä ihastuin noihin itse.

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa. Nyt kutsuu kuuma lihakeitto ja makeat jälkkärikahvit pitkän ja vilukkaan käppäilylenkin jälkeen. Mutta oli kyllä piristävää-ihanaa,että on pikkuista pakkasta (tähän en tosin enää yhdy tammi-helmikuussa,jolloin minusta saisi jo tulla kevät :D ) 
Tavataan taas

7 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta, tosi kaunis!

  Kiitokset, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva onkin juuri tuon kiitos-tekstipaprun kera:))

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti! Tosi kivan talviset värit.

  Kiitos käynnistä blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos :)
  Täytyykin poiketa Tiimarissa.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3