21. marraskuuta 2011

Life is so sweet with You in it !

Tässä tällainen lahjakuori,lahjapiilo etc.. miksi sitä nyt haluaakin kutsua. Kuori on taiteltu Tildan Country Redistä ja leikekuva on samasta sarjasta. Itse siis piirtelin ja leikkelin tuon pohjan.
Noista tumman roosan värisistä ruusuista sen verran,että halusin ihan väkipakolla saada aikaan samantapaisia kuin sillä spiraali ruusu stanssilla saa. Noh, minullahan ei ole ainuttakaan stanssia eikä mitään vekottimiakaan,joten hetken aikaa jo harkitsin lähteväni niitä ostamaan. Mutta sitten ajattelin ihan kylmästi vain leikata paperista ympyrän ja kuviosaksilla sitä lähteä sitten järsimään spiraalin muotoisesti.
Sen jälkeen käärin sen kasaan ja tadaa- ei nyt niin komiat ruususet tulleet kuin stanssilla tietenkään,mutta ei pahaksi kakkoseksi jääneet =)
Mutta vielä minä nekin hommaan tässä joskus.
Kuori avattuna. Tänne voi sitten piilottaa jonkin mukavan pienen yllätyksen-arvat, rahalahjan,valokuvia...

Tässä samalla tulin miettineeksi,että minnehän sitten saan mahtumaan ne kaikki puuttuvat vekottimet ja härvelit jotka on aikomus hankkia =) Kun nyt askartelutilani sijaitsee makuuhuoneessa jossa on myös isännän toimistotila,ja josta siitäkin olen jo vallannut puolet :D kröhm... no jaa,pääasia että mahtuu nukkumaan-vielä ainakin jonkun aikaa :D Pitääkin tässä joku kerta laittaa kuvia omasta askartelutilasta kun niitä ovat muutkin laittaneet. Olenko outo,vai saako muutkin niitä katsellessa inspiraation poikasia =)

1 kommentti:

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3