28. maaliskuuta 2012

60 + 60 + 88

Nämä kortit valmistuivat tilauksesta. Kaksi kuuskymppis korttia ja yksi 88-vuotis kortti. Minä kun olen nyt ilmeisesti hurahtanut jostain syystä tähän vintageen,niin ajattelin että  anti mennä,sillä linjalla teen nämäkin kortit :)


Tähän korttiin on käytetty Me to youn sekä Elinesin Pale pastels papereita.
Vähän reunaboordia mukaan vintagekuvaan (studio Lightin kuva) ja stanssilla piparipyörylää. Kaikkien näiden kolmen kortin numero ovaalin glossasin. Numerot ovat väritettyjä ääriviivoja - ei ollut muita sopivia.


Koristeiksi ruusunauhaa,MD:n pikkuruusuja,helmiä,timanttitarroja,stanssattuja koukeroita,perhosia.

Seuraavaa korttia pitikin pohtia.. Mulla kun ei ole oikein miehille sopivia leimoja,eikä kuviakaan. Mikä on kurja juttu, ja päätinkin,että seuraavaksi hommaan äijämäisiä askartelutarvikkeita kasan- helpottaisi kummasti kortin valmistusta meinaan =)
Muistin onneksi tuon Graphic45:n a proper gentleman collectionin skräppipaperiarkin, jossa on noita hienoja vanhoja autoja.


Taustapapereiden valmistajista ei ole hajuakaan =) Tuo kaunis reunahommeli,missä on tuo ratas, on sellaista kalvoa ja nappasin sen BoBunnyn Timepiece Noteworthystä.
Pari metallista,pyöreää haaraniittiä vielä reunaan ja peilaavat pikku peilipalluraiset yläkulmaan.  Sormet ja varpaat ristissä pitänee nyt vain toivoa jotta tämä olisi tarpeeksi miehekäs.Toinen kuuskymmpiskortti onkin jo valmistunut vähän aiemmin. Siitä olenkin tehnyt erillisen postauksen ja lähempää tarkastelua varten löydät kortin halutessasi täältä.

Tähän loppuun vielä sitten kaikki kortit:


Täällä sitä satelee vettä,mutta sulaapahan loputkin pikkumäärät lunta sitten nopsemmin. Meidän pikku touhuliini on Muppalassa yökylässä,joten nyt on äiteellä aikaa askarrella mielin määrin :) vaikka yötä myöten :) Kiitos vain mummulle ja pappalle!!
Minäpä tästä lähden ensin ystävättären luona kipaisemaan,sitten ruokakaupan kautta kotia ja sitten en liikahda mihinkään askartelupöytäni luota ;o)
Mahottoman mukavaista pikkulauantaita kaikille!!


7 kommenttia:

 1. Aivan ihania kortteja oletkin tehnyt!!Minäkin tykkään kovasti noista vintagekuvista.Niistä saa tehtyä kortteja hiukan nopeammin kuin leimakuvista.Upeat koristuksetkin joka kortissa.
  Mukavaa loppuviikkoa ja toivotaan että aurinko paistaisikin takatalvi-uhasta huolimatta:)

  VastaaPoista
 2. Mielettömiä kortteja!!

  Miehille on vähän vaikeampi munkin mielestä tehdä kortteja, vaikeita noi miehet :) Mutta hienon kortin sait tehtyä autokuvan ympärille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi : ) Mun tulee vähemmän käytettyä vintagekuvia. Joulukortteja tein niistä, ja niitä meniki kivasti kaupan joulumyyjäisissä. Kauniisti olet sommitellu, kukat ja kaikki : )

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia kortteja! Vintage on niin kaunista.=)
  Ihana tunne tuo, kun tietää että saa askarrella niin kauan kuin silmät pysyy auki ja kukaan ei häiritse.=D

  VastaaPoista
 5. vastavierailulla blogissasi, kylläpä on kauniita kortteja :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kortteja (jälleen kerran) !!! kyselit laukustani...
  http://www.laukkufriikki.net/ käy tsekkaa ja pidä vaikka itse kutsut..(saat etuja)!!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3