19. maaliskuuta 2012

Kammottava korttijumitus

On ollut sellainen korttijumitus päällänsä ettei mitään määrää. Askartelupöydän viereen kun on istunut,niin siitä ittensä on löytänyt vain nököttämästä ja tavaroita pyörittelemästä. Ilmaan minkäänlaisia tuloksia.

Tuossa viime viikolla taas vattakin heitti kuperkeikkaa. Syyksi löydettiin sitten luultavasti Lidlistä ostettu norjalainen lohifilee,sillä koko perhe kärsi vattanmyllerryksestä. Silloin sitä ei tullut niin ajatelleeksi,mutta kun tästä parin päivän päästä laitoin toisen samanmoisen päivälliseksi,niin johan oli taas vattat sekaisin ja nurinpäin. En taida ihan hetkeen syödä minkäänlaista kalaa. Kyllä sen verran oli kamala olo. Tiedä mitä pöpöjä ne lohet piti sisällään. YÖK!

Nyt viikonloppuna sain hieman puhtia kortteiluunkin. Tämän 60-vuotis kortin tein tilauksesta,vielä pitäisi tehdä toinenkin,mutta miehelle.
Mä ihan kuvittelin tilaavani vähän pienempiä neliökorttipohjia,mutta nää on niitä jättiläisiä :D  mutta hyvinhän nämäkin saa näköjään täytettyä:


Paperina Elinesin roses are red paperikosta A4. Käytin monien suosimaa kangasruusukenauhaa (vai miksi lie kutsutaan) leikkasin vain ruusut irti ja sommittelin noin. Tämä nauha on MD:n. Stanssit tässä ovat Joy:n ja Nellie Snellenin. Perhoset WW:n leikkurilla.

Strassikoriste on omaa tuotantoa, vintage kuva Studiolightin, ja vaaleta pienet kukat olen kasannut Celebrate it Occasions kokoelmasta. 
Glossasin tuon 60 ovaalin, siihen tuli harmikseni pari pientä ilmakuplaa kun tuo meidän pieni ravistelija mestari oli turhankin halukas auttamaan äitiä viimeistelyssä :D 

Tässä sitten samantapainen kortti äitienpäiväksi. Muutoin samat matskut,mutta lisänä MD:n lehdyke stanssit ja nuo ruskeat kukat ovat kangasta,jonkun...ööööö....valmistajan :D ai kaikkea voi muistaa :D 

 Äidille tekstin kirjoitin omin pikku nakkisormin :D

Mahtavan upeaa aurinkoista kevät päivää kaikille :) Täällä meillä jo paikoin lumetonta ja pääsee köpsimään ihan paljaalla asvaltilla. Aivan fantastista!
                   

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanan herkkä kortti ja niin onnistunut minusta.Itse en ole vintageen yhtään päässyt sisään joten on ihana nähdä muiden taideteoksia.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan herkkä kortti ja niin onnistunut minusta.Itse en ole vintageen yhtään päässyt sisään joten on ihana nähdä muiden taideteoksia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vierailusta! Minä vasta opettelen kortteilua, on mukava katsella taitavien tekijöiden kortteja.(kateellisenakin)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3