9. maaliskuuta 2012

Craftica, Sinelli ja Sinisiipi

Nyt on kaikki tilaukset kotiutuneet onnellisesti. Voi sitten taas vaikka viikonlopun aikana tilata lisää :D Ainakin yhden tilauksen teen Wild orchid craftsiin, on niin edullisia paperiruusuja ja kaikkea muutakin ! Nam nam :D
Mutta. Tässä vähän todistusaineistoa Crafticasta tulleista tuotteista:
Yläkuvassa tuo leikkuri tuli kaupanpäällisiksi. Eikö ole fantastisia vintagekuvia ;)

Ja noita BoBunnyn kellotaulu pohjia pitää ehdottomasti saada lisää!

Paperiholistille tietenkin myös papereita lisää,vaikka niitä kyllä on ihan muille jakaa jo valmiiksikin,mutta eipä lopu yllättäen sitten keskenkään ... varmaan koko elinaikanani ..=) Crafticassa on nyt tarjouksessa leimoja jotka poistuvat sieltä valikoimista. Kannattaa käydä vilkaisemassa .

Seuraavat ihanuudet bongasin Sinellistä :

Ja nämä sitten Askartelu Sinisiivestä :

Sinisiivessä on vielä tämän päivän (9.3) postikuluttomat tilaukset,joten vielä ehditte shoppailemaan ;)
Huomenna saalistankin stanssifoamia,varmaan Presentosta löytyy. Tosi kurjan huonosti irtoovat MD:n stansseista paperi. Itse ainakin onnistun hajottamaan paperin aina vaikka kuinka nätisti koettaisin sitä irrottaa.
Viikonloppuja,rentouttavia hetkiä :)
                                   

10 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja! Multa ei tämä laji oikein onnistu. Yrittää täytyy,joten kiitti vinkistä piipahdin minäkin Sinisiiven sivuilla.

  VastaaPoista
 2. Apua, mitä ihanuuksia olet hankkinut! Vintagekuvat ovat tosi suloisia.. *Huoh*

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa! Huokailen, että varmaan kuuluu sinne asti;)

  VastaaPoista
 4. Ihania olet shoppaillut ja hyvä tietää että muutkin ovat innokkaita shoppailijoita etten ole ainoa ;) Itse olen koittanut nyt rajoittaa ostelua edes viikon ajan,saa nähdä miten onnistuu.

  VastaaPoista
 5. Juu,minäkin laitoin itelleni shoppailukiellon,mutta jotenkin mä aina vaan sekoan kerran kuukaudessa =) sitten on pakko saada kaikki mikä vähänkin näyttää kivalle :D

  VastaaPoista
 6. Ihana huomata että jollain muullakin on "vähän" "shoppailumania" ja että joku muukin joutuu menemään shoppailulakkoon...mulla se vähän repsahti ku piti tilata uus leikkuri (mut eihän sitä lasketa..ja mies makso sen synttärilahjaksi..) ja ihan vaan "muutamat" (60kpl) mme:n uutuus papereita...hups :)
  mutta lakot on tehty rikottaviksi, hei hei tylsä elämä :)

  VastaaPoista
 7. Hihi,niimpä :D mä olen aina kuin lottovoiton saanut kun tilaamani paketti saapuu..voi sitä onnen hetkeä :D ei mun lakot pidä koskaan viikkoa kauempaa :D mut pitäis teljtä johonkin koppiin ja takavarikoida tietokone,sillä se ehkä onnistuis :D :D vaikka.. en kyllä vannois jotta sillonkaan :D

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3