20. maaliskuuta 2012

Muppalaan kun pyöräilemme,pilvenhattaraa ei näy :)

Tässä viikko sitten nuorimmaisen mummu ja pappa hakivat hänet yökylään,jonne tättähäärä mielellään aina lähteekin. Olin jo jonkun aikaa miettinyt,että mikä olisi sellanen kiva kutsumanimi mummun ja papan kodille. Kun mielestäni pelkkä mummula on vähän epäreilu jos sieltä löytyy pappakin =) eikä taas oikein muikealta kuulosta jos sanoo että mummula ja pappala :D mä väänsin siittä sitten Muppalan. Ihan kätsy ja helppo opettaa naperolle.
Siitäpä sitten innostuneena aattelin vääntää pienen kiitoksen hoidosta ja tehdä tupataulun =)
Pohjana on maalattu vanerisydän. Taakse tein ripustuslenkin. Sydämen reunat inkkasin vintage photolla ja sipaisin lisäksi snow-textiä.

Koristeina löytyy Magnolian kristallioksaa,helmihuituloita, itse tekemiä 3:n helmen oksia,puolihelmiä,koristeneula...

Stanssit jälleen Nellie Snellenin ja MD:n. Siniset isot kukat ovat kangaskukkia, vaaleat kukat on taas koottu CI:n Occasions kokoelmasta ja liimannut helmen jokaisen keskelle.

Teksti on väritetty ääriviiva aakkostarra. Hopeasta siniseksi. Jäi vähän tuollainen metallinen fiilis,mutta kun ei ollut oikein sopivia muitakaan aakkosia. Joko värinsä taikka sitten kokonsa puolesta.Pitäisi hommata sneTimpan (Tim Holtz)  aakkosstanssit.
Mutta loppujen lopuksi,ihan tyytyväinen mä tähän olen.
Keväisiä tuulahduksia!


1 kommentti:

  1. Aivan upea taulu =) Ja niin hauska ja hyvin keksitty tuo nimi =D Tykkään todella paljon!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3