22. maaliskuuta 2012

Sleepy time bear

Mä innostuin tekemään vielä toisenkin kortin tästä hurmaavasta High Hopesin nallukka leimasta. Taitaa mesikämmen ottaa tuossa torkkuja,mutta voisihan se vaikka myöskin halia.
Päätin,että tässä kevään aikana kuluttaisin -ainakin kovasti yrittäisin- runsaita Tilda varastojani. Niitä kovasti on tullut joskus hankittua,mutta maku näköjään muuttuu,eivätkä ne nyt enää miellytä itseäni niin kovasti.
Niitäkin on kyllä kuusi isoa 30x30 paperikkoa..joten en ihan taida saada hätäisesti käytetyksi :D
Tässä käytin Tildan Summer Blues lehtiöstä turkoosia kuviopaperia. Turkoosi ei myöskään ole mukavuusalueeltani,mutta ajattelimpa haastaa itseni.
Tämä matkaa ensi viikolla eräälle pikkuselle ihmiselle :)
Turkoosit kukat ovat Priman E Line.
Viirit ja kirjaintarrat ovat JBS:n, kimalleliima on arctic ice Sticklesin siis =) Magnolian kirkkaat kristallioksat näkyvät kuvassa vähän surkeasti. Ne ovat niin kauniita. Ostin kirkkaan ja vaaleanvihreän sävyisiä. Pitää ostaa vielä sinisiä ja pinkkejäkin. Ainakin :)
Tässä vielä odottelen toista pannupitsaa valmistuvaksi uunista. Ajattelin jo väsätä tänään huomiseksi lupaamani pitsat pojille ja isännälle,niin säästyypä taas huomenna sitten aikaa johonkin muuhun mukavaan puuhaan =)
Kauniita unikuvia!

1 kommentti:

  1. Suloinen kortti ja nallukka :) Itse tykkään turkoosista kovastikin mutta jostain syystä ei tule korteissa käytettyä.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3