23. maaliskuuta 2012

Vintage Onnea,Unohtuneita juttuja ja kukkia,kukkia

Perjantai aamupäivän kunniaksi onnittelukorttia vintagen muodossa.
Oli niin harmaanlainen kuva,joten värittelin tuota tytön huivia pitävää ruusua vaaleanpunaiseksi.Se sitten määritteli koko muun kortin värimaailman.

 Sitten seuraavaksi kuva-arkistoihin unohduksiin jääneet kuvat jo naistenpäivänä valmistuneesta kortista. Ja tuosta aivan ihanasta ruukkuruususta jolla mieheni minut yllätti naistenpäivän iltana. Totaalinen yllätys oli kyllä ja niin ihana :)
Taidatte myös arvata kenen mini termiitin mini näppyläiset havittelee korttia :D
 

Tuo vintagekuva on ehkä kaikkein kaunein joka on tullut vastaan -ellei lapsi-ja vauvavintageja oteta huomioon.
Ja tässä tämä ihana ruusunen =) Taustalla näkyy inspiraatiotaulussani oleva kuva hääpäivältämme. Siinä me kaksi onnellista lasta auringon :)
Mun oli pakko kuvata myös appivanhemmiltani saatu raikas ja pirteä kukkakimppu puolen vuoden savuttomuuden kunniaksi =) eikä ole tehnyt edes heikkoa! Enkä kyllä enää pahemmin ymmärrä miksi ihmeessä sellaista syöpäkäärylettä ylipäänsä tupruttelinkaan. Mutta hyvä näin =)
Ohhoh..tulipa kollaasi pienellä..vai olisikohan tällä minun miniläppärin näytöllä jotakin tekemistä asian kanssa :D :D en vain jaksanut hilautua tuonne isolle koneelle :D
Mutta eikö ole kaunis!! Tuo kimppu saa kyllä niin hyvälle tuulelle :)
Pirteää ja puhdikasta päivää!  Nyt vaatteet niskaan ja tutkimaan miltä näyttää pururadan tilanne..vieläkö siellä on kovastikin lunta =) Toivottavasti ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3