18. huhtikuuta 2012

Kevään ja kesän juhliin

Vallan kummallista ilmaa pitelee ulkona,vuoroin paistaa aurinko ja  vuoroin tulee jotain lumen tapaista. Ehkä näiden kelien jälkeen tulee taas ihanat lämpimät kevätilmat (hellettä odotellessa).
Keuhkoputkentulehdukset ja angiinat selätetty,toivottavasti saisi nyt olla hetken aikaa terve. Meidän nuorimmainen tosin joudutaan tuubittamaan uudestaan. Viime lokakuussa tuubitettiin ensimmäisen kerran ja nyt kun se puoli vuotta ohi hujahti ja putket ovat tipahdelleet pois niin johan otti nuhat heti korviin. Nyt vain ootellaan aikaa osastolle.

Eilen tulla tupsahti Askartelu Sinisiiven ihanuudet. Kovin oli vain postipoika kaltoin kohdellut kuorta kun ruusut ja kirsikankukat olivat ihan mytyssä ja vintagearkit painaumilla.Varsinaista pakkopullaa olivat seuraavat kortit tehdä. Nämä ovat tilaustöitä ja vielä pitäisi tämän illan ja huomisen aamupäivän aikana puuhastella kuusi korttia lisää.
Eihän se kovin paljoa muutoin ole,mutta inspiraation puuttuessa se on todella kiven alla. Mutta onneksi on vaikka koko yö aikaa tahkoa, sillä tättähäärä meni Muppalaan yökylään =)

Tässä ensin samanlaiset ylioppilaskortit.


Näissä menin siitä missä aita on matalin,eli päädyin liukuhihna hommiin. Ja varmaan hihnailu jatkuu että saan kortit huomiseksi valmiiksi.

Sitten parit rippikortit. Pitäisi nyt todellakin koettaa saada aikaiseksi myös pojille sopivia kortteja :D


Löysin varastoistani niin kauniin ruusupaperin,ettei kortti oikein muuta vaatinutkaan.
Stanssasin vain soikion,siihen väritetty ääriviivateksti (joita en ikinä saa suoraan..nyyh,pitää ehdottomasti hommata leimasimet.) ja muutama violetti puolihelmi.


Tähän mä leikkasin nuo perhoskuviot  ylitse jäävästä paperista,kun eivät sattuneet osumaan kohdillensa korttipohjaan. Tässä taustapaperissa nuo ruusut ja lehdet ja perhoset kimaltaa kauniisti. Paperin väri on myös hieman tummempi kuin kuva antaa ymmärtää.

Edit: se jäi sanomatta näistä rippikorteista että näihin sisältyy metallinen ristikoriste. Laitan ne vain erikseen kortin mukaan. Kaikki eivät niitä ristejä kuitenkaan sulata edes rippikorteissa,joten jokainen saa sitten itse päättää kiinnittääkö sen korttiin vai ei.

Taidampa kaivaa imurin nyt esille ja etsiä kunnon siivouspuunauksesta inspistä loppuillan askarteluun. Sitten voisi kipaista kaupassa hakemassa jotain herkullista naposteltavaa näpertelyn kyytipojaksi. Vaikkapa cashew pähkinöitä ja kuivattuja banaaneja,ne on mun suurinta herkkua ;) unohtamatta lakritseja :D
Näihin haaveileviin nams mums nams tunnelmiin,
Halirutistuksin;


3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet taas tehnyt.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. No ei nämä kyllä näytä pakkopullatuotoksilta :)
  Ensimmäiset kortit ovat kyllä suosikkejani, harmonisia ja kaunita! Ruusukorttikin on oikein elegantti ja kaunista paperia!

  Täällä ollaan vähän samoissa tunnelmissa, inspiraatio on hukassa ja aikakin on "kortilla" ;)
  Meillä ensi viikolla selviää pitääkö jompi kumpi tai kenties molemmat korvapotilaat putkittaa.
  Meille se on jo rutiinia, kolme lasta on kaikki putkitettu kolme kertaa ja nyt jännätään saako neljäs ensimmäiset.
  Inspiraatiorikasta loppuviikkoa =)

  VastaaPoista
 3. Blogissani olisi sinulle postia...
  Hauskaa alkanutta kesää :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3