13. huhtikuuta 2012

Lauran Korttihaaste # 30

Korkeintaan vartin sai käyttää tällä kertaa Lauran korttihaasteessa . Tähän ei tainnut kulua kuin 10 minuuttia kun oli kaikki stanssattunakin. Mulla on sellainen tapa,että stanssailen vähän varastoon kaikkea kun sen homman aloitan. Tässä juuri tajusin,ettei mulla mene juuri koskaan kauhean kauaa itse kortin kokoamiseen,mutta papereita pähkäilen ihan mielettömän kauan ja koristeita. Siihen uppoo kyllä hyvin aikaa :D

Mutta tässä tämä kortti, lähtee sukulaistytölle postin mukana.


Paprut FF:n Black Gold. Eipä tässä sen kummempia sitten oikein olekaan :) Vähän jäi sellanen olo,että josko vähän lisäilisi sitä ja tätä ja tota, mutta ehkä mä nyt maltan mieleni vaan ...Ihmeen hyvät kuvat sain läppiksellä otettua,kun jouduin lainaamaan omaa,ihanaa,rakasta kameraani (pienet vierotusoireet :D ) miehelleni, joka lähti Englantiin tiistaina työmatkalle kun hänen oma kameransa oli taas muualla lainassa. Nyt sitä huomaa miten paljon sen kameran kanssa tulee vaan päivisin hilluttua. Onneksi mä saan sen jo huomenna illalla takaisin. Saas nähdä,saanko jotain muikeita Englannin tuliaisia ;) askarteluun liittyviä toivottavasti :D :D kuinkas muutenkaan.

Reipasta ja ilon täyteistä viikon viimeistä arkipäivää kaikille
Halirutistuksin;


8 kommenttia:

 1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)
  Kaunis nostalginen kortti!

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti! Rippikortit ovat minunkin to-do listalla...

  VastaaPoista
 3. Vintagekuvat ovat kyllä ihania.Todella ryhdikäs kortti,kun tausta on noin tumma - kuitenkin raikas kokonaisuus,hieno!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti! Hieno kokonaisuus, ei tähän olisi tarvinnutkaan enää lisätä mitään :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3