28. kesäkuuta 2012

Toukan juhlien kutsukortit

Tuulista (miltei myrskyistä), mutta aurinkoista torstaita lukijat hyvät =)
Ajattelin postata nyt meidän nuorimmaisen,jota toukaksi kutsutaan (ei varmaan ihan onnellinen ole lempinimestään sitten vähän isompana :D ) tulevien 2-vuotis synttärikemujen kutsukortit. Etten unohda vallan niitä esitellä. Vaikka,ei niissä paljoa esiteltävää ole :)
Ensin suunnittelin,että tämmöiset vähän "työläämmät" kortit teen vain tärkeimmille kutsuttaville eli mummeille (+papalle) ja kummeille. Loppujen lopuksi pitikin vääntää sitten jokaiselle tämmöiset.
Kaikista ei edes kuvaa tullut otetuksi kun lähtivät niin eri aikoihin postin kuljetettavaksi. Vihon viimeisin kutsu lähti eilen ja kemut ovat lauantaina =) Mutta nämä viimetipan kutsut ovat sellaisia että tiedämme heidän olevan tulossa,mutta tasapuolisuuden nimissä kaikille lähti sitten myöskin kutsut.


Tein samanlaisia kortteja,pikkusilla eroilla vain,esim. ilman taustapaperia ja sen kanssa. Aika puuduttavaa oli,mutta saimpas tehtyä.
Tässä vielä ilman taustapaperia. Pakko sanoa,että paperin kanssa on kivampi =)


Nämä viimeisimpinä valmistuneet jotka häthätää muistin kuvata, ovatkin ehkä jo sen näköisiä että "eikö nää koskaan lopu" :D

Toinen projekti on ollut useitten paperihyrrien teko jotka toimivat sitten vähän niinkuin kiitoksena vieraille. Saavat ottaa lähtiessään valitsemansa häkkyrän mukaan. Ohje näihin löytyy Sinellin sivuilta.


Kovimpa huonosti näistä taas selvää saa.


Mutta hoksaatte kyllä mistä on kysymys. Näiden taakse stanssasin kiitos-paperista ympyrän. Siten jäi samalla piiloon ruma tikun teippaus.

Tässä nämä vielä ovat kuivumassa:


Huomenna onkin luvassa oikein herkkupostaus,ainakin omasta mielestäni,sillä tänään kotiutui ihania ihania juttuja Dekorettesta,Taavanaiselta,Lumikelloilta,Decora Houselta. Huomenna tulee vielä Nauhataivaan kirje.

Halirutistuksin:Tässä vielä kuva juhlittavasta minitermiitistä:
"Mitään en ole tehnyt ja mitään en ainakaan myönnä vaikka siinä kuinka kuvaat :) "
Jotain herkullista maisteltavaa on kuitenkin sieltä äidin inspiraatiotaulusta löydetty. Sen paljastaa valunut kuola paidalla :D3 kommenttia:

 1. Tosi hienot kutsut olet tehnyt;) Nää hyrrät siis yhä voimissaan, itse olen näitä tehnyt 60v sitten!!!!
  Minitermiitille aivan ihania synttärijuhlia ja haleja kans:))))

  VastaaPoista
 2. Sä oot kyllä ollut tosi ahkera kun katselin kuinka paljon olet saanut kortteja tänne esille :)
  Symppiskutsut ja kiva idea antaa vieraille kiitokset matkaan!
  Hauskoja kemuja =)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3