29. heinäkuuta 2012

Lauran Korttihaaste # 45

Lauran haasteessa piti valita jokin seuraavista: kuviosakset,kuviolävistäjä tai kuvioleikkuri. Minäpä valitsin leikkurin ja stanssasin tuon Nellie Snellenin(?) pyöryläisen.Yhden ainokaisen,mutta se luultavasti riittää :)


Paprut ovat BoBunnyn Timepiece -i love it!-  Tagiin leimailin pohjaksi PM:n french script leimasimella.Olisi ehdottomasti pitänyt leimata suoraan,tästä viisastuneena seuraavalla kerralla. Nuotti ja just a note ovat Small Stampsin ja tätä settiä saa ainakin Klemmarikellarista.
Lisäsin myös ihanaista vaaleanpunaista polyesteri ruutunauhaa ja päälle vielä helminauhaa.
Muina koristeina puolihelmiä sekä valoa kauniisti heijastavia pisaratimantteja.


Lämpimän halauksen tahdon myös kortin saajalle antaa :)

Mua niin kutkututtais jo tehdä joulukorttikin..sattuu vaan olemaan asian laita niin että viime vuodelta on koppa joulukortteja jo valmiina :D Niitä tais tulla jokunen tehtyä.
Niitä kun tässä katselin jokunen päivä sitten,niin en oikein ollut ihan innoissani siitä millaisia ne olivat..onhan tässä kuitenkin vuoden aikana tyyli muuttunut ja taidotkin ihan vähän kehittyneet.
Tiiä sitten pitäisikö niitä koettaa vähän tuunailla vai jättää vain lojumaan kaapin perukoille :D 
Katsastelin tässä myöskin joulupaperi varastoani ja voi kääk! En missään nimessä saa kyllä shoppailla lisää! Niistä nimittäin tekee seuraavan kymmenen vuoden joulukortit :D

Ukkosen jälkeisiin virkistyneisiin tunnelmiin!
  - ukkosti meinaan koko yön,voi sitä valojen kirkkautta taivaalla, se oli kaunista! -

Halirutistuksin;


7 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti ja niin kauniit värit kortissa.Jotenkin niin lämmin vaikutelma kokonaisuudessa.Minäkin jo suunnittelen joulukorttien tekoa mutta vasta olen yhden saanut tehtyä.Itsellä ei jäänyt viime vuodesta yhtään korttia joten pitää aloittaa kohta jo urakka.Tosin mun ongelma on se että itsellä ei pahemmin ole tarvikkeita,oliskin 10v tarpeet kaapeissa ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kokonaisuus ja värit kortissa

  VastaaPoista
 3. Aivan upea kokonaisuus, myös mahtavat värit:) Onkohan minusta tullut nyt ruskean ystävä?
  Ai teil ukkosti koko yön, Heinolassa vaan muutaman kerran klo 2.30 ja sitten jatkoin uniani kun olin laittanut parvekkeen oven ja ikkunan kiinni---helpolla pääsin. Mökkimaisemissa oli kuulema ollut hirmu ryske ja pauke viel aamullakin:((

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista! Ihanat yksityiskohdat ja rauhallinen värimaailma :)
  Salaman välähdykseen herättiin la-su yönä meidän Tampereen reissullakin mutta käänsin vain kylkeä kun niin kovasti väsytti pitkän päivän jälkeen... Ja sama meininkihän jatkui täällä kotosalla viime yönäkin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3