5. elokuuta 2012

Lauran Haaste # 46

Heippa ihanaiset askartelijat :)
Lauran haasteeseen lähdin valmistamaan tämän vuoden ensimmäistä joulukorttia.
Kortista tms. piti löytyä mustaa ja valkoista sekä valinnaisesti hopeaa/kultaa.
Tein ehkä pienen virheen valitessani joulukortin teon,sillä inspiraatiota siihen ei liiemmin ollut ja se myös näkyy kortista. En kuitenkaan alkanut toisenlaistakaan tekemään,joten tämä minun vain pitää kelpuuttaa tällä kertaa :)

Tein mustasta kartongista neliökorttipohjan johon laitoin vain yksinkertaisesti tuollaista ns. foliokuvio kartonkia,jossa kullanvärisiä lumihiutaleita. Aika kaunista.
Tuo iso kultainen lumihiutale on kuusenkoriste ja sen alle laitoin palan valkoista koristekuituliinaa. Tätä tilasin hääkaupasta ihan vartavasten joulukortteja ajatellen sekä myöskin halloween kortteihin hämähäkin verkoksi :)
Jouluiloa on Finnstamperin ja kultanauha joskus aikaa sitten Paperinauhasta hankittua.


Yritin kuvata tuota koristekuituliinaa vähän tarkemmin,mutta yritykseksihän tuo taisi jäädä :D Vähän tästä selkoa saattaapi saada.

Viikon verran on ikkunoitten alla nurmikolla käynyt aikamoinen heinäsirkkojen siritys. Sitä on mukava kuunnella,rauhoittavaa.
Ja samalla katsella taivaalla möllöttävää jätti suurta kuuta. Tähtiäkin jo erottaa :) Aikas ihanaa!

Sunnuntain jatkoja halirutistuksin toivottelee

1 kommentti:

  1. Vitsit mutta tää on kyllä tosi upea;-))
    Onnellisesti juu reissusta selvitty, kylässä pidettiin kuin piispaa pappilassa! Vietimme ihan 40-vuotis kekkereitä kun olin v.72 samassa paikassa töissä;-))))

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3