29. helmikuuta 2012

Kastepäivänä - kortti pojalle

Kaste -ja vauvakortit ovat melkeimpä lemppareitani. Kiljun miltei riemusta kun joku sellaisen tilaa. Tämän tilasi Anoppi :) Piti olla tarkkana,kun samaan paikkaan oli tekeillä oma kortti,ettei tulisi identtisiä taikka muutoin samoja matskuja. Eihän se olisi varmaankaan haitannut,mutta mitä enemmän haastetta-sen parempi :)
Pitää heti häpeäkseni myöntää,ettei mulla ole hajuakaan mistä paperikosta nuo taustat ovat :D Olisi pitänyt merkitä muistiin,enkä nyt viitsi alkaa noita monia,monia paperikkoja selailemaan lävitsekään. Mutta kuitenkin: vauvakuva on leikekuva ja se on Paperellasta. Kukat ovat sinisten kukkien varastostani ja kaksiväriset pienet ruusut ovat Klemmarikellarista. Ripottelin sekaan myös pieniä satiinirusetteja.

KARS:n ornamentti boxista (joita saa ainakin Kruununjalokivestä) ovat keinuhevonen ja auto. Ne ovat vaneria ja siis muutoin puun värisiä,mutta näitä maalailin Versacraftin Baby Bluella.
Kortin reunat inkattu. Teksti on taas väritetty tarra (normiväri valkoinen)
Hattaraisia Onnenhetkiä :)                        ----Lauski----

28. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Huh sentään - nyt olisi influenssa sekä mahatauti päihitetty,melkein. Nuorimmaisemme vielä tuon jälkimmäisen kanssa taistelee. On kyllä ollut mielenkiintoinen alkuvuosi.. ollaan oltu kipeänä melkein koko aika. Josko se tästä. Ainakin niin ihana keväinen aurinko on jo parina päivänä paistanut,että se saa väkisinkin mielen iloiseksi ja alkaa kevät fiilis kutkutella. Ja mikä todella ihanaa on se,että viimeinkin..viimeinkin on askartelupisteeni valmis. Helpotuksen huokaus :) Pientä säätöä se vielä vaatii,tietenkin. Kuvia laitan vähän myöhemmin.

Laiskasti ei olla oltu kipeinäkään. Äitee tilaili pääsiäiskortteja. Tässä niistä nyt muutama :)
Taustaksi laitoin tylsästi yksiväristä kartonkia. Leima on Swiss Pixiesin Spring Birgitta.
Tein toisen samanmoisen,vähän käänsin vain värejä:

Seuraava kortti taasen on tehty Swissin Liesel and her wheelbarrow leimakuvalla. Väritykset ihan vain puuväreillä. Taustapaprut ovat BG:n Green At Heart paperikosta. Tuossa kärryssä oleva porkkana on purettu 3d-tarrasta :) PM:n puolihelmiä löytyy ja pikkuruusuja. Kasattu kukka on PM:n E Line Bright. Nuo ihanan pikkiriikkiset oranssit haaraniitit purin myös samaisesta tarrasta kuin porkkanan. Teksti on väritetty ja on tummanvihreä,vaikka näyttää mustalta .

Toivotan oikein kaunista päivää :) Ikinä ei tiedä,mitä kaikkea ihanaa juuri tänään tapahtuu!                            ----Lauski----

18. helmikuuta 2012

Postaamattomat ystävänpäiväjutut

Vielä löytyi unohtuneita postauksia ystävänpäivän tekeleistä,joten tässä tämmöinen super pikapostaus:
Kaikenlaista tulee aina tehtyä ja annettuakin eteenpäin muistamatta kuvata kaikkea. Tai sitten muistaa kuvata,mutta ne jääkin unohduksiin kameraan :D parempi myöhään kuitenkin kuin ei milloinkaan :)           Ilon pikku pirpanoita!!            ---Lauski---

17. helmikuuta 2012

Lupaus

Välistä aina tarvitaan vähän tuskallisempiakin kortteja,näihin on myös hyvä purkaa omaa haikeaa oloa,jos sellainen sattuu olemaan.
Tämän kortin pitäisi kuvastaa rikkinäistä,raadeltua olotilaa sydämessä.
Mä korttipohjan inkkasin ja taustana on foliopainettua käsialakartonkia. Itse kirjoitin tuon pätkän eräästä laulusta. Rypistin paperin ja inkkailin sitäkin. Tarkoitus oli,että se näyttäisi vähän palaneelta. Ehkä se vähän näyttääkin. Jälkeenpäin mietin,että olisi pitänyt repiä paperin reunat,mutta myöhäistä se nyt on :)

Kortin reunoja ressailin ihan vain paperiveitsen voimin. Laulunsanat menevät näin:
"Nousen taisteluuni viimeiseen,tämän matkan yksin teen.Lupaan sen,en aio luovuttaa.Kun nousen taisteluuni viimeiseen,voimat palaa hiljalleen,se auttaa uupunutta jatkamaan." Tämä kappale on Antti Kleemolan LUPAUS. Todella kauniit sanat ja sävel - kannattaa ehdottomasti etsiä käsiinsä ja kuunnella.
Huolettomia hetkiä :) !                    ----Lauski---

16. helmikuuta 2012

Lauran korttihaaste # 22

Lauran korttihaasteessa oli tällä kertaa teemana vanhat nauhat tai narut. Ohje kuului näin
"Sinun tulisi siis käyttää vanhoja nauhoja tai naruja askartelutyössäsi itse valitsemallasi tavalla. "Vanhoilla nauhoilla tai naruilla" tarkoitetaan jotain nauhaa/narua, joka on ollut aiemmin jossain muussa käytössä, esim. kengännauhat, lahjapaperinauhat ym. Mielikuvitusta peliin :)"
Mun piti ensin käyttää vihreää kuminauhaa,joka piti yhdessä saamiani ystävänpäiväkortteja,mutta katkesi nyt kun ängin lisää kortteja nippuun. En saanut siitä mitään järkevää aikaan,joten korttiin pääsi vanhoista valkoisista lankaverhoista tallettamani langat,narut,nyörit. Niitä sitten liimailin tuohon alas allekkain ja musteenlevittimellä hankasin old paper mustetta niihin ja töpsöttelin vielä vähän rusehtavaa chalksia niihin.

Näkyy vähän surkeasti,mutta krakleerasin tuosta perhosen ympäriltä. Sitten vippailin glossya ja hileitä sekaan. Leima on PM:n ja minusta aivan hurmaava!
----Lauski---

Pitsimäisiä/ Harsomaisia kukkia

Tarvitsin pitsimäisiä kukkia erääseen isompaan projektiini. Ne eivät kuitenkaan suoraan saaneet olla pitsistä tehtyjä. Päädyin tekemään tämmöisiä:
Isolla lumihiutale punchilla,kaksi päällekkäin ja helmet glossylla keskelle. Näitä tässä sitten tarvitsee värkkäillä sinisiä ja valkoisia vielä monia kymmeniä =)

Saattavat näyttää näin pelkästään hassuilta,mutta sopivat projektiini mainiosti.
Ajatella,että luulin päihittäneeni jo tämän influenssan,mutta mitä vielä,taas on kuumetta ollut parisen päivää ja olo kuin katujyrän alle jääneellä. Onkohan tämä nyt jo neljättä viikkoa. Alkaa vähän syödä naista :D Tuossa viikonloppu menikin jo ihan melkein terveen papereilla,ei olisi parantunut riemuita liian aikaisin.
Pöpöttömiä päiviä toivottelee     ---Lauski----

14. helmikuuta 2012

Life Is So GOOD!

Ihanaa Ystävänpäivää jokaiselle. Tässä kortti teille kaikille =)
Ystävä seisoo rinnallasi silloin, kun olet väärässä. Kaikki seisovat siinä silloin kun olet oikeassa. -Mark Twain-
Ystävä on iältään vanha tai nuori. Luonteeltaan vakaa tai tulivuori.                                 Väliä ei sillä miltä hän näyttää,täysin harmaa tai värejä käyttää.
Kooltaan pieni tai XX:llä, vaan aitoa kultaa on sydän hällä!

13. helmikuuta 2012

Cupcake KiKi

Vielä tuli pyyntö tehdä herkkusuulle ystiskortti,sehän onnistuu,hyvin vielä ehtii kun kerta kortti kulkee kädestä käteen.
Tämän toivojan ystävä on hulluna vuokaleivoksiin,joten ei ollut vaikeaa miettiä kortin sisältöä :D
Taustat ovat Tea House 15x15cm lehtiöstä. Korttipohjan ja ulommaisen paperin reunoja ressailin. Leima on Kiki La Rue:n Cupcake KiKi (C.C. Designs)
Nauha on Papermanian little cake shoppe nauhaa johon laitoin strassihaaraniitin.
Vanerimuffarin kypsensin :D kimalleliimalla ja mikrohelmillä - olkoon ne vaikka nomppiksia. KiKissä kimaltelee myös crystal stickles. Ystävälle on vihreäksi väritetty ääriviivatarra. Sitten löytyy vielä vihreitä puolihelmiä.
Mulla on tuota Papermanian little cake shoppe sarjan paperikkoakin,pitäisi taikoa niistä myös jotain herkullista.
Tässä tämä herkkusuun kortti sitten on :)                     ---Lauski---

Peony Vintagea

Tässä samantapainen tripla vintage annos:
Taustapaperi on muistaakseni BG:n Sultry / Peony. Valkoisen korttipohjan reunat ensin sipaisin musteella. Kukat ovat PM:n Essentials - pixie Glen ja alemmassa kuvassa PM:n e.:n pink vuokot. Ootteko muuten koskaan koettaneet änkeä noita kukkia takaisin niihin tuubeihin... voi jehna.. mä ängin kun en ehtinyt-mukamas-lajitella niitä vielä. Siinä ajassa oisin lajitellut ne pariin kertaan :D

Huomennahan se sitten on se ystävänpäivä. Nämäkin kortit lähtivät matkaamaan ystävien luo. Mitäpä sitten seuraavaksi - naistenpäivän kortteja vaiko aloittelisi pääsiäistä. hhmmmm....                              ----Lauski----

12. helmikuuta 2012

Pelkistettyä tuunausta

Piti ehdottomasti saada valkoisia lehtikoteloita..ne sitten kuitenkin paikallansa näyttivät liian..ei miltään.. :D Nämä on jo tuunailtu viime viikolla,kuvat otin heti mutta jotenkin on jäänyt postaamatta. Hei ja  hiphei hurraa,nyt on jo askartelutilani remppakin miltei valmis ;) Siitä kuvia sitten kun kaikki on valmista :)
Leimoina käytetty Prima Marketingia (avain ja lintu) ja Artemioa (kehys tageissa) musteena Mementon rich cocoa. Paitti inkattu  Distressin vintage photolla.
Tageihin kehyksen sisään voipi sitten raapustella mitä mikäkin kotelo sisältää. Tagit on kiinnitetty liimapisteillä joten ovat helppo vaihtaa jos kotelon sisältö vaihtuu.
Mukavaa talvipäivää!                 ---- Lauski----

Tärkeälle pienelle miehelle

Yötä täältä sohvan nurkasta. Kävikin niin surkusti,että itse kun paranin,niin tuo meidän hännänhuippu,nuorimmainen sairastui sitten ja on nyt kovassa kuumeessa. Äitinä tietenkään en voi nukkua,tai en pysty kun pitää olla lähellä korvat höröllä kuuntelemassa. Ehkä huomenna olisi jo parempi olo hänellä.
Illalla väkersin eräälle toiselle tärkeälle pienelle,isolle miehelle,koululaiselle tämän kortin ja pienen "vihkosen" jonka voi vaikka laittaa kotiavainnippuun roikkumaan.
Lisäsin tuohon "vihkosen" nappiin vielä ruskeaa paperinarua.
Jos ihmettelette mikä tuolta kortin välistä pilkistää,niin se on tagi :) Ajatuksissani sitten sen menin ja kirjoitin,enkä sitten viitsinyt nyt kuvata korttia enää sisäpuolelta kun siellä on salaisuuksia :)
Jospa sitä hetkiseksi tähän sohvalle kallistuisi ja nukkuisi edes koiran unta :o)
                                                     ----Lauski----

10. helmikuuta 2012

Edelleen vain ystävänpäivää

Mun pitää ehdottomasti luvata itselleni,että aloitan ystiskorttien teon ensi vuonna heti vuoden vaihteessa. Mä voisin nyt myös alkaa tehdä muutaman joulukortin kuussa,kuten moni korttibloggaaja tuntuu tekevän. Näin välttäisi ainakin kauhean paniikin :D
Tämä ystävänpäivä kortti on aika hillitty. Mutta aika kiva. Tosi vähän kaikkea härpäkettä,kun yleensä sitä on korteissani runsaasti. Vaihtelu virkistää,eiks niin.
Tässäs seuraavassa kortissa on värittely harjoitusta. (jos joku ei vielä tiedä,niin en pidä värittelystä laisinkaan,mutta haluaisin kuitenkin sen oppia-hienojahan ne väritetyt leimakuvat ovat.)

Oho,näyttääpä tuo tukka hassulta,ei se luonnossa ihan noin pöhköltä näytä :D
Nooh,harjoittelu tekee mestarin.  ----Lauski---

9. helmikuuta 2012

Ystävälle

Näitä Moreheadin lasten suloisia kuvia hankin Paperellasta.
On hätähousu napannut kuvan jo ennekuin liimakaan on ison timantin alta kuivunut :D
Olen väkertänyt myös pieniä tageja joita voi laittaa sitten ystävänpäivälahjan mukaan,tai antaa pienenä muistutuksena :) tekstihän on mitä suloisin "thinking of You"

Pikku ihmisille myös Fizzy Moonia:

Upean aurinkoista pakkaspäivää kaikille =) Iski niin keväinen fiilis.-Täytyy varmaan löntystää kukkakauppaan hakemaan tulppaaneja tai pioneja. Nauttikaahan hetkestä-niin minäkin teen :)

8. helmikuuta 2012

Onnea 4-vuotiaalle

Väliin pukkaa onnittelukorttia pienelle prinsessalle ei niin prinsessamaisissa väreissä.
Leima Swiss Pixies Laying Nora. Onnitteluteksti ei tästä nyt näy - tarkoituksena on että sen voi kurkata tuosta kakkupaperin alta. "Suloista synttäriä Päivänsankarille"
Tämä oli pikapostaus,taas pitää jo kiirehtiä =)              ---- Lauski----

Ystävänpäivämaratooni #2

Askartelupisteessä käy tohina ja touhu. Ja huokailu kun alkaa tila käymään vähiin. Piti jo viime viikolla muokata,muuttaa ja rempata Makuuhuonetta missä askartelupaikkani on,mutta olikin isännällä niin kovasti muita hommia että jäi tuo projekti vartoomaan. Jokohan jo tällä viikolla ehtisi..odottavan aika on turhan pitkä ;)
Mutta sitten näihin:
Vähän hillitympää-yleensä mä miellän Ystävänpäivän niin,että kaikki vaaleanpunainen ja pinkki on silloin ihan in :) vaikken niistä niin kovin muutoin välitä. Mutta kun ystispäivä lähestyy niin silloin sekoan ihan totaalisesti - pinkkiä sinne ja roosaa tänne ja jiihaa,vähän vielä vaaleanpunaista :D
Löytyy sitä vaaleanpunaista tietty vähän tästäkin kortista.
Tuo ystävälle tarra on hopean värinen ääriviivatarra-nekään eivät enää ole mun lemppareitani,mutta joskus niitä tuli ostettua kauheat kasat,ja kai niitäkin pitäisi johonkin hassata. Mä värittelin sen permanent tussilla,ruskean värisellä,mutta ei se oikein onnistunut- tuo metallinen sävy hohtaa tuolta alta kuitenkin. Vaikka ei sekään ruma ole.


Huomaatte luultavasti,että joku on ihastunut tuohon Joy Craftsin kiekura stanssiin :) No mä vähän niitä liukuhihnalta stanssailin kaikissa väreissä,ja nyt päätin ne sitten käyttää kaikki jollain tavalla näihin ystiskortteihin - että koettaa kestää :D
Toinen lempimatsku on nyt nuo helmikanan höyhenet. Siis jeah,ne ovat kauniita.

Tämän postauksen kukat ovat kaikki (ei ruusut,ne ovat MD:n) Prima Marketingin Essentials kukkatuubista. Noita ruusukuvaneliöitä olen joskus aikaa sitten hommannut Donnosta.
Tämmöstä tällä erää, hommat jatkukoon =)  Pirteää päivää kaikille! (itse edelleen kipeä ja kuumeen kourissa)
                                                               ----Lauski----

7. helmikuuta 2012

Ystävänpäivämaratooni #1

Väsäilin näitä kolmiorasioita ystävänpäiväksikin. Sopivat myös vaikka häärasioiksi,miksei ?!
Tein vain pieniä muutoksia näihin kun piti monta tehdä lyhyessä ajassa.
Myös näitä siis löytyy Tiluunasta.
                                                                     ----Laura----

Mieluisalta taholta

tuli toive valmistaa klassinen 60-vuotis kortti. Yritin parhaani tehdä kortista heidän mukaan laittamaansa lahjaan soveltuvan ;)
Omasta mielestäni tästä tuli ihan kaunis,koska satun itse pitämään tämäntapaisista korteista. Tänään selviää myös onko kortin toivoja tyytyväinen :)
Paperit ovat Songbook paperikosta. Perhoset leikkurilla joita inkkailin ja laitoin star dustia. Numerotarrat ovat JBS:n. Kuva vintage leikekuva. Mukana myös stanssattuja kiekuroita,puolihelmiä,MD:n ruusuja ja banderolli.
Laitoin myös pienet koristukset sisäpuolellekin,mutta jäivät epähuomiossa kuvaamatta.

Seuraavaksi on vuorossa toivottua Tyttövauvalle korttia sekä Ystävänpäivä maratoonia :)  Osa näistä Ystävänpäivän tuotoksista -kortit,rasiat ja tagit- tulevat löytymään vielä tämän viikon aikana Lastentarvikeliike TILUUNASTA. Kivijalkamyymälästä ainoastaan (Vesikoskenkatu 18, Loimaa)
Postaan lisää vähän myöhemmin.
                                                  ----Laura----

5. helmikuuta 2012

Thinking of You

Halusin tähän korttiin laittaa vanhanaikaista,vaikka en niin tiedä sopiiko se tuon leimakuvan kanssa. Mutta löytyyhän siitäkin kyllä vintage värit. Leima on Swiss Pixies Laying Nora (C.C. Designs) väritetty Papermanian permanenteilla ja Nellie Snellenin puuväreillä. .
Tausta on leimattu itse memories chalk inkpadilla (washed tan) avain-tausta leima on PM:n.
Laying Noran taustalla on Winter Combo sticker paperia jossa kiva tekstuuri. Samoin perhiset ovat sitä samaa. Reunat inkattu Distress Inkin Old paper.
Ruusut jälleen MD:n (vintage)
Thinking of You tarra on embossed sticker.

Hellurei ja hellät tunteet, palataan taas :)     

4. helmikuuta 2012

Viime viikon herkkuhetkiä

Olis sitä viikollakin herkuttelu hetkiä kun ensin luukusta kolahti Sinisiiven matskuja:
(ihania nuo helmihuitulaiset ja ihania pikkuruisia rusetteja)
Sitten Klemmarikellarin Jonnalta kävin noutamassa seuraavat. Ystävällinen ja mukava myyjä joka itse ehdotti noutoa säästääkseni postikulut :) Toki se minulle passasi kun kerta samassa kaupungissa asutaan. Kiitos vain kovasti :)

Haaraniitit näkyy vähän huonosti, ovat sudenkorennon mallisia. Kohta multa alkaakin löytyä vaikka minkälaista niittiä tahansa.. vielä kun niitä tulisi käytettyäkin :D
Ja kun Jonnalla oli niin hyvä ale noissa leimoissakin,niin pakkohan niitä oli saada.
Oi, kaikki ovat tänään varmaan Leimailutaivaassa. Valitettavasti en itse pääse, mutta ensi vuonna aion mukaan vaikka millä tahansa konstilla ;) Iloista lauantaita!
                                                                 ----Laura----

3. helmikuuta 2012

Girl stuff

Voihan hempeys :) Tämmönen tästä nyt vaan tuli. Pitkästä aikaa ehdin askarrella,kipeänä tosin,kokoajan sai niistää tai aivastella, mutta tulihan siitä kuitenkin valmista :
Leima on Swiss Pixiesin Butterfly Nora ( C.C. Desings) olen aika avuton tuossa värittämisessä kun se ei kerta kaikkiaan vaan kuulu mun lempipuuhiin. Mutta ostin tässä viikolla kasan leimoja, joten harjoittelu on ainakin kovaa :) Yritys hyvä kymmenen.

Perhoset Make Me-leikkurilla,joihin laitoin glossya ja star dustia. Ruusut ovat Marianne Designin English Rose. Loput kukat tehty itse leikkureilla.

Stanssattuihin (JC) koukeroihin tipauttelin vähän Frosted Lacea (Stickles) ja liquid pearls pastel raspberrya :)  Tarra on K&Companyn embossed sticker-sarjasta.
Tutisuttavaa pakkasperjantaita - on meinaan kovat pakkaset nyt.
Villasukat (tai parit kolmet) jalkaan ja viltin alle,teetä napaan :)
                                                              ----Laura----