16. heinäkuuta 2013

Merihenkinen Kiitos-kortti miehelle

Huhhei, ihan kaamea flunssa päällänsä. Ja vielä on edellisestä nielutulehduksestakin antibioottikuuria jäljellä. Mitähän ihme pöpöjä meillä oikein on! No mutta,herää toiveikas olo että josko ei sairasteltas sitten syksyllä kun koulu-ja tarharumba alkaa :) Toivossa on aina hyvä elää :) 

Nyt pukkaisi kiitoskorttia merihenkisenä miehelle.. no mikseipä naisellekin ihan yhtä hyvin. Mutta on tää mun mielestä vähän sellainen miesmäinen. Ainakin kun menin noita rataksia tuonne alanurkkaan leimaamaan. Musteen värin olisi kyllä pitänyt olla ihan jokin muu!Musta on ilmeisesti tullut paperin reunojen ressailija. Jotenkin ne mun silmään näyttää kivalle. Asiasta nyt ihan toiseen ja tähän liittymättömään. Huomasitteko,että loin toisen blogin joka kantaa nimeä Convehtilan pienoinen kirpputori. Sinne laitan ajoittain minulle itselleni omia tarpeettomia ja ylimääräisiä askartelutarvikkeita myyntiin. Joskus voi olla luvassa myös lahjoituksia.Sinne siirrän jatkossa myös saatavilla olevat kortitini myyntiin. Helpottaa näin kummasti korteistani kiinnostuneita jos heti löytyisi joku oman toiveen kaltainen kortti.
Jospa mä vetäydyn nyt takaisin vällyjen alle,meni tämän päivän suunnitelmat pikkusen uusiksi. Noh,onneksi päivät on peräsin eikä päällisin,joten ehtiihän sitä.

Atsiuh! :) Niisks! :) Köh köh! :) 

Taasen muistutan myös bloginamustani :) Arvontaan osallistumaan pääset TÄSTÄ


2 kommenttia:

  1. No voi sua reppanaa...koita nyt jo parantua!! Todella upea ja tyyiläk kortti! Minusta kanssa paperin ressaus antaa sitä jotakin kortteihin! =) Onnea uudelle blogillesi! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3