15. heinäkuuta 2013

Vastaukset Vilimarikan haasteeseen


VILIMARIKA haastoi minut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin.Kaunein kiitos,että minua muistettiin :)  Vastaukset annan koska niin lupasin,mutta ei minulla valitettavasti riitä mielikuvitus keksimään kysymyksiä ja laittamaan eteenpäin :( Olen pahoillani :( 

1. Minkä menetys sinua on kirpassut eniten?

Isäni kuolema kun olin 5-vuotias. Vieläkään, 26 vuotta myöhemmin,ei mene päivääkään,etten häntä ajattelisi. Kova paikka pienelle tytölle, olin isin tyttö.
Toisena menetyksenä koen avioliittoni hajoamisen viime alkusyksynä.Tästä sentään jo alan pikkuhiljaa toipua.  2. Kun tänään katsot elämääsi taaksepäin, mitä mieleesi tulee ekana, mitä harmittelet yhä?

En koskaan uskaltautunut kunnollisiin kilpatanssikilpailuihin.

3. Oletko kateellinen tai ollaanko sinulle kateellisia? Mistä ja miksi?


No ei mulla kyllä ole mitään mistä mulle vois olla kateellinen. Ja jos on,niin en kyllä haluaisi edes tietää! Kateelliset ihmiset vain eivät istu jotenkin "mun" ihmisiin. Siis niinkuin todella kateelliset ihmiset-sellaiset jotka sitten kateuksissaan puhuvat pahaa selän takana tms. Itse ehkä olen "kateellinen" vai voiko tätä sellaiseksi sanoa,ehkä paremminkin toivoisin voivani olla samanlainen ja elää elämäni niin,että eläisin kauan ja säästyisin pahoilta sairastumisilta,samoin lapseni.   Sitten on tätä  esim." voi vitsi kun osaat sisustaa niin hyvin,oon ihan kade"   Se nyt on sellaista lievää juttua.4. Käsi sydämelle, huudatko lehtimyyjille, ovikaupustelijoille, kerjäläisille?

En huuda - kerjäläiset kierrän kaukaa,sillä niitä täällä Turun keskustassa riittää. Ovikaupustelijoille sanon kiitos ei ja laitan oven kiinni ja lehtimyyjät ei minulle soittele-salainen numero. Työtäänhän nämä lehtimyyjät koettavat tehdä,ymmärrän sen,mutta kyllä aikanaan niin raastoi sen jankkaaminen :) 5. Oletko oikeasti onnellinen? Miksi?

Kyllä mä oikeasti olen onnellinen silloin kun olen onnellinen. Minä tai tuskin kukaan voi olla onnellinen jokapäivä. Minulla se ainakin menee tapahtumien,onnistumisien,takapakkien yms. mukaan. Mutta perus onnellinen toki olen - olen suht terve,lapset ovat suht terveitä-ei mitään tosi pahaa vaikka kumpikin pojista joutuvat astmapiippua vetämään,on rahaa tarpeelliseen,on ruokaa ja vaattetita ja katto pään päällä,ei tarvitse pelätä mitään. Joten siis KYLLÄ,olen oikeasti onnellinen!6. Tunne vai järki-ihminen? 

Ehdottomasti tunne.ihminen.7. Asia, mikä sinun pitäisi tehdä, muttet ole tehnyt vieläkään ja miksi se vieläkin on tekemättä?

Häkkivasraston siivous. Sekä vanhassa kodissa,että uudessa. Roudasin vain varastokamat uuteen varastoon :D Tänä kesänä suunnittelin siivoavani..mut jos sit ens kesänä :D
8. Kuinka rasismi sinussa tulee esille?

Jokainen saa mun puolestani olla sellainen kun haluaa,eikä värillä ole väliä. Mä aina kohkotan:
 ELÄ JA ANNA TOISTEN ELÄÄ !! 9. Minkälainen kuva on facebookissa profiilikuvanasi? 

Facebookissa on kuvanani ihan sama kuva kuin täälläkin.10. Onko erotiikka sallittua vanhoillakin? (vanhempasi, isovanhemmat, sinä itse kenties? )

TOTTAKAI! Ei kai erotiikalle ole mitään takarajaa. Miksi ei olisi sallittua.. eihän se muille kuulu yhtään,kahden ihmisen välinen asia !!Kiitokset Vilimarikalle kysymyksistä, toivottavasti toisetkin haastetut vastaavat :) 

Tässä vielä lopuksi nuorimmaisen ihanan pienet kesävarpaat:Halituksin; 


1 kommentti:

  1. Kiitokset, että vastasit! Tyyliini sopien, pohdiskelua oli luvassakin. :)
    Vapaaehtoistahan tämä on, joten turhaa anteeksi pyydellä jatkumon katkeamista. Jatkavat, ken jaksavat. :)
    Ihana nähdä kuinka avoimia ja rehellisiä vastauksia on tähän mennessä ainakin tullut. Kenties jossain vaiheessa kerron itsekin kysymyyksiini vastaukset, jotta selkeytyy kysymysteni perimmäinen... Kenties. :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3