15. heinäkuuta 2013

Tsemppiä!

Heissan!
Niin ihana ilma ollut ettei paljoa ole tullut sisällä oltua.
Aurinkoinen kiitos kommentoijille ja viestiä jättäneille ja super mukava tervetulo toivotus uusille lukijoilleni :) !!!!

Tämän kortin tein jo viime viikolla tsemppiä antamaan ja on jo saajalleenkin annettu.
Koristelin kortin sisäpuoleltakin oikein runsaammalla kädellä,mutten tullut ottaneeksi sieltä kuvia :(  Tajusin sen vasta kun olin raapustanut henkilökohtaiset tekstit sinne,enkä niitä sitten halunnut kuvata.
Näistä jokaisen kukan sticklasin star dustilla. Sitäkään en kovin usein tee. Tulimpa vain avanneeksi työpöytäni laatikon missä Sticklesejä on rivittäin ja ajattelin että kai niitä pitänee alkaa käyttää ennenkuin ovat käyttökelvottomia.


Perhosia olisin saanut laittaa enemmän. Tuosta yhdestä tuli niin kivannäköinen star dustit yllään :) Ajatella,että tähänkin korttiin sain kulutetuksi jonkin verrankin kerroksittain paperia ja eihän niitä edes näy :D 

Mä tässä olen sitä vuoden ensimmäistä joulukortin tekoa tuumaillut,mut jotenkin ei ihan hotsita vielä.. Sen verran oon kuitenkin joulukorttien teko boxia avannut etten ees muistanut mitä kaikkea mulla onkaan siellä :) 

Katoampa tästä paistamaan lättyjä. Herkku iltapala paksun mantsikkahillon kera :) 

Lukijani - olettehan muistaneet osallistua namuarvontaani ??  Vielä ehtii,aikaa osallistua 27.7 la klo 00.00 asti. Kommentin arvontaan pääset heittämään TÄÄLTÄ.Hymyjä!   Hymyjä!   Hymyjä!   Hymyjä!   Hymyjä!   Hymyjä!  

4 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3