4. marraskuuta 2013

Kortti Papalle

Heipsistä Hei!
Ompa ulkona kaamea keli,vettä tulee niin ettei eteensä näe. Kyllä sellanen pikku pakkanen ja kirpeys olis paljon mukavampaa jo näin marraskuussa, eikö vain.

Sieltä se isänpäivä taas lähestyy kovaa vauhtia ja olikin syytä aloittaa korttien ja lahjojen valmistus eilen. Yleensä mulla ei näin myöhäiseksi jää,mutta nämä menneet kuukaudet ovatkin olleet aika omituisia. Mutta eihän hätää kun hyvin ehtii vielä kaikki saada valmiiksi :) 

Osallistun tällä kortilla It´s all about the Vintage haasteeseen # 55 jossa sanottiin että "käytä ainakin 3 leimasinta". Multa löytyy neljä tästä kortista ja kaikki kätevästi Artemion leimasetistä :) Pohjalla tuo iso kehyksellinen leima, korttikuvan päällä oikeassa yläkulmassa kaksi eri leimaa sekä vielä korttikuvan vasemmassa alareunassa postimerkki leima. 

I participate with this card for the first time this Simon Wednesday Challenge  ANYTHING GOES :) Yleensähän ehkä mielletään niin että miesten kortteihin ei kauheasti kukka-asetelmia aleta värkkäämään, mutta mä halusin tähän laittaa kun tuossa korttikuvassakin on. 
Ja ei Pappa varmaankaan pahoillaan ole että kukkia löytyy, luulen että päinvastoin :) 


Luulin hankkineeni sellaisen leimatekstin kuin onnea papalle,mutta empä sitä ainakaan löytänyt :D Voih mun kanssani ! Joten piti sitten itse raapustaa Papalle-teksti ja noh.. näkeehän sen.. ei se nyt ihan korttiin natsaa, mutta saapi kelvata.


Huomasin myös kun vintagekuviani selailin,että on ihan hirvittävän vähän sellaisia uskottavia kuvia miehistä. Joko ne on liian pelottavia tai sitten liian mitäänsanomattomia :D 


Korttini paperit ovat Basic Greyn ´Hey Boy´ paperikosta. Käytin myös Teippitarhan Romance in Paris washiteippiä, josta nuo upeat eiffel-tornit. France teksti korttikuvan alareunassa on myös washiteippiä.

Koristeeksi kahdenlaisia villiruusuja,MD ruusuja,kalla ja kaunis ankkuri metallikoriste, sydän koristeneula ja muutama pieni leikekoriste. 

Aurinkoista mieltä! - Ei anneta sateen ja harmauden masentaa :o) !
Haliterkuin; 


12 kommenttia:

 1. Kortti on kuin leivos! <3
  Minusta ihana väritys ja kukatkin sopii siihen oiken hyvin.

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs kortti,itsekkin tajusin että apua pitäisi olla tällä viikolla jo isänpäivä ja papanpäivä kortit tehtynä mutta en ole edes aloittanut.Heitän vähän lunta täältä meiltä sinne etelään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu :) Ihanaa- heitä vaan vaikka kaksin käsin sitä lunta - täällä kun on niin harmaata ja sateista.

   Poista
 3. thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 4. What a fabulous vintage card, love the image and all the details.

  Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday challenge.

  luv
  Debby

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti ja ihan hyvin minun mielestäni sopivat kortit miehenkin korttiin! Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3