1. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 4/4

Kuulakasta perjantai iltapäivää !

Viimeinen kierros Tiinun emännöimästä joulukorttiringistä lähti käyntiin ja materiaalit lähetin minä.
Pysyin itselleni tutussa,eli vintageaiheisessa. Varmastikin nelisen kertaa vaihdoin matskuja kuoriin kunnes päädyin näihin. 
Toivottavasti vain muistin laittaa kaikille kaikki,sillä huomasin äsken kuvia ladatessani tänne että tuosta materiaalikuvasta olen vallan unohtanut tuon valkoisen pisaramallisen koristeneulan xD
Ja leimakuviakin laitoin kumpaakin kaksin kappalein menemään mutta tähän kuvaan olin jo ehtinyt omaani muokata :) 
Omasta kortistani syntyi tällainen sitten: Ja kaikki sain korttiin käytetyksi..yllättäen :DStanssejahan sai käyttää, joten stanssasin muutaman MD:n kierreruusun tuosta ruskeasta sokeripaperista  valkoisten isojen kukkien keskustaksi.
Leimat ovat myös MD:n vintage christmas.Ruusuihin tuputtelin pikkuisen valkoista colorboxia, lumitehosteainetta ja star dustia.
Kuusiboordista leikkasin kuuset irti ja kuorrutin ne snow-texillä vaikka ei kunnolla kuvasta erotu :( Käykääpä vielä katsastamassa muitten rinkiläisten Jaanuskan ja Apriksen sekä emäntämme Tiinun luomuksia sitten kun valmistuvat.

Kiitän naisia kovasti mukavasta ringistä ja ihan valmis olen toiseen kierrokseen mikäli muut ovat halukkaita jatkamaan ?!??!!??

Toivottelen rentouttavaa viikonloppua!
 Meillä huominen päivä menee jälleen surujuhlassa, näitä on tuntunut tälle syksylle valitettavasti riittävän.
Mutta huomenna illalla sitten nautitaan enemmän Halloweenista ja jopa ihan pikkuisen vain kummitellaankin   >:o) 

Haliterkuin; 

10 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja niin tyyllikäs :) Enpäs ole vielä postilaatikolle ehtinyt tälle päivää mutta pitääkin käydä katsomassa onko matskukuori laatikossa. Mukana olen minäkin seuraavassa ringissä :) Mukavaa viikonloppua vaikka se menee surujen merkeissä.Meilläkin sitä on ollut viime aikoina enemmän suru juhlia kun ilon :(

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunis väritys.
  Sinulla on silmää ja kokonaisuus loistava.

  VastaaPoista
 3. Tämä on niiiiin kaunis! Ja nuo ruususi ovat ihanat!! Enpäs itse keksinyt, että olisin voinut jotenkin vastaavalla tavalla myös käyttää matskuja.. Ja Tiinukin oli niin ihanasti taas koristellut myös sisäpuolen sekä ulko kannen.. ehkä minäkin käytän sinne vielä jossain vaiheessa noita loppuja papereitani mitä jäi. Ihanat nuo kuusetkin kortissasi. Niin aidon näköiset. Kiitos ihanista matskuista!! Ja anteeksi etten ole taas ennättänyt kirjoittamaan... yritän pian päästä vastailemaan sulle. Ihanaa Halloweeniä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaanuska :) Eipä ole kiire laisinkaan, kirjoittelet kun kerkiät :)

   Poista
 4. Ihana! Niin kaunis ja tunnelmallinen!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset valtavan kauniista materiaaleista. Olet tehnyt jälleen kerran todella kauniin kortin. Minäkin sain omani tänään valmiiksi. Uutta rinkiä odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris :) Olla hyvä vain! Jep, mahtavaa että kaikki halusivat jatkaa vielä toisen kiekan :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi :) Se piristää ja innostaa minua varmasti <3